PS4 satılmalı mı?

lersekon876

Attopat
Daha fazla  
Ben PS4 almıştım oyun fiyatlarından dolayı konsola Jailbreak yapmak istiyordum ama 11.50 sürümüne Jailbreak çıkmadığını görünce beklemeye karar verdim. Jailbreak yöntemi şu an çıktı ama bir Japon CD'si lazım onun fiyatı da bir PS4 fiyatı zaten. Sizce yeni bir Jailbreak yöntemi bekleyeyim yoksa satıp alt bir sürüm mü alayım?

Japon CD'leri 60 dolar civarı yurt dışında 60 dolar civarı olması lazım ama siteye mail atıp gümrük fiyat sınırına göre düzenlemelerini rica etmen gerekecek onu da kabul ederler mi bilmiyorum. Bir de yakın zamanda Blu-ray iso'su yakarak kullanabileceğin bir açık da çıktı belki daha kolay bulursun.

genel bi cd değil bi oyunun cd'siydi ama hangi oyun hatırlamıyorum maalesef

PS özel oyunlarını oynadıysanız hocam Xbox Series S almak daha mantıklı satıp. Game Pass ile her oyun eline geçmiş oluyor zaten ayrıca yeni çıkacak oyunlarada erişim sağlarsınız.

PS özel oyunlarını oynadıysanız hocam Xbox Series S almak daha mantıklı satıp. Game Pass ile her oyun eline geçmiş oluyor zaten ayrıca yeni çıkacak oyunlarada erişim sağlarsınız.

Bende son zamanlarda oyun fiyatları ideal olduğu için Xbox almayı düşünüyorum

@lersekon876 Japon CD'sine gerek falan yok. BD-JB yöntemi ile kırabilirsin. Boşuna satma.
Blu-ray fiyatı: 450 TL.

Daha önce bu yöntemi görmedim attığınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…