Hocam: Çiziği var mıdır, kasa açılmışmı, kollar orijinal ve V2 mi, aksesuar var mı?
Bu soruyu soruyorum ki çünkü satılmalımı yoksa satılmamalımı ona göre konuşacağım.
Bu arada elinizde PC'ye bağlanabilen başka bir kol yoksa o iki PS4 kolundan birini satmayın. Bilgisayara bağlar kullanırsınız zaten çoğu PS özel oyunu PC'ye çıktı ve çıkmaya devam ediyor.
6 bin mişaka herhalde. Abi ya siz maliniza beş katiyorsunuz ya da bu millet aptal. Mat kasa bırak 6'yı 4'e bile zor. 4.5-5K'ye Pro var. Birazcık araştırma ile insan ne kadar aciz ve bilgisiz olduğunu anlayabilir.
Onlara enayi diyorsan enayi bol..6000 verecek bir enayi bulduysan kaçırma sat.
PS satarken sadece PS satan gormedim zaten, o iki kol marifet değil olması lazım yani. Üslup da olması gerektiği gibi, çünkü piyasayı bilseydiniz bu durumda olmazdınız.Kasa +kol ayrıca 2 tane kol var. Nedir bu üslup.
Arastirma yapmadan buraya niye geleyim. Siz düşünemiyorsunuz bence.
Bravo arkadaşı alkışlayalım. Ps piyasasını çok iyi biliyor. Bize bir ders gibi bir şey ayarla be hocam.PS satarken sadece PS satan gormedim zaten, o iki kol marifet değil olması lazım yani. Üslup da olması gerektiği gibi, çünkü piyasayı bilseydiniz bu durumda olmazdınız.
Bence satacaksan önce God of War: Ragnarök'u bekle, onu oyna oyna öyle sat.
Yarın 22'de beklerim canımmm.Bravo arkadaşı alkışlayalım. Ps piyasasını çok iyi biliyor. Bize bir ders gibi bir şey ayarla be hocam.
Tam da aklımdan geçen, sağ olun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.