PS4 satılmalı mıdır?

Berk Count

Hectopat
Yer
Eben, New York
Sony'nin Türkiye'den çekilmesi muhabbetlerini çok görüyorum. Eğer TR ofisi kapanırsa ve PS tarafında yerel fiyatlandırma giderse, fiyatlar aynı Steam'deki gibi artacak ve bu durumda orijinal oyun almak hem dijital hem fiziksel olarak zorlaşacak. Böyle bir ihtimalde elimizde sadece Game Pass kalıyor bu yüzden PS'yi satıp yeni nesil bir Xbox konsolu almayı düşünüyorum veya bu muhabbet ne kadar doğruluk içeriyor belli olmadığı için net bir şey çıkana kadar beklemeli miyim?

Hocam Sony bunu yalanladı. Sadece televizyon ve ses sistemleri kalkacak Türkiye’den. Açıklama bunu söylüyordu en azından.

Sony'nin Türkiye'den çekilmesi muhabbetlerini çok görüyorum. Eğer TR ofisi kapanırsa ve PS tarafında yerel fiyatlandırma giderse, fiyatlar aynı Steam'deki gibi artacak ve bu durumda orijinal oyun almak hem dijital hem fiziksel olarak zorlaşacak. Böyle bir ihtimalde elimizde sadece Game Pass kalıyor bu yüzden PS'yi satıp yeni nesil bir Xbox konsolu almayı düşünüyorum veya bu muhabbet ne kadar doğruluk içeriyor belli olmadığı için net bir şey çıkana kadar beklemeli miyim?

Sadece televizyon ve ses sistemleri çıkacak kamera ve PlayStation kalacak.

Temmuz ayından sonra kesinleşir her şey ancak bir küçülme olma ihtimali çok yüksek. Bu küçülmenin etkilerini bir anda göreceğimizi düşünmüyorum. O yüzden en azından Temmuz ayına kadar PS4'ü elinizde tutmaya devam edebilirsiniz.
Sadece televizyon ve ses sistemleri çıkacak kamera ve PlayStation kalacak.
Kalacak ama oyunlar ve konsollar distribütör aracılığıyla yayınlanacak. Fiyatlandırma ve dil desteğiyle Sony doğrudan ilgilenmeyecek yani.

Dost ben PS4'ü sattım. Emin ol zamanında bilgisayar almak için satmıştım. Ama keşke satmasaydım ah o oyunlar ah o televizyondan oynama hissi. Bir daha da zamlar köklendi alamadım. Bence asla ve asla satma.

Dost ben PS4'ü sattım. Emin ol zamanında bilgisayar almak için satmıştım. Ama keşke satmasaydım ah o oyunlar ah o televizyondan oynama hissi. Bir daha da zamlar köklendi alamadım. Bence asla ve asla satma.
Aldığım bilgisayara göre değişir.

Dost ben sattığımda üstüne biraz daha ekledim on numara sistem dizdim. Bilgisayar on numara tüm oynamak istediğim oyunları kaldırıyor. Fakat hala bir PlayStation'ım olsun istiyorum. :D
Benim içinde tam tersi 😃. Bilgisayar her türlü daha iyi gibi geliyor :)

Satmanı tavsiye etmem, satanlar genellikle pişman oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı