PS4 satın alınır mı ?

Dualshock için çok kasma eğer sürekli 2 kişi karşılıklı oynamıyorsanız. Öte yandan aylık 25 TL PSN ücreti de var, ayrıca PSN Store sıkıntılı bir platform indirimlerde oyunları kaçırma ihtimaliniz yüksek çünkü ben 4 kart denememe rağmen alamadım oyun.

Ben şahsen almam. O cihaza ve oyunlarına vereceğin parayla orta oyuncu bilgisayarı toplarsın. Ayrıca ilerde özelliklerini yükseltebilirsin.

Oyunları çok pahalı. Online oynamak için her ay para veriyorsun. Bunlar saçmalık. Düzgün bi bilgisayar olsun online oynamayacağın oyunu korsan da yükleyip oynarsın yani.

Ben şahsen almam. O cihaza ve oyunlarına vereceğin parayla orta oyuncu bilgisayarı toplarsın. Ayrıca ilerde özelliklerini yükseltebilirsin.

Oyunları çok pahalı. Online oynamak için her ay para veriyorsun. Bunlar saçmalık. Düzgün bi bilgisayar olsun online oynamayacağın oyunu korsan da yükleyip oynarsın yani.
Pek sizin düşündüğünüz gibi değil aslında. Ayrıca herkes korsan oyun vb yapımlar içerikler kullanacakta değil.
Onun dışında PS4 sahipleri PC kullanıcılarına göre çok daha avantajlı oyun satın almak bakımından.

Açıklamak gerekirse,
  • PS Store'da her türlü yeni-eski büyük küçük her oyunda sık sık müthiş indirimler oluyor. Güncel 250-260 liralık oyunlar bile şak diye 70 liraya kadar düşebiliyor. (Steam 'de, G2A'de bile böyle indirimler olmuyor.)
  • Dijital oyunların yanı sıra yine aynı şekilde makul fiyatlara ikinci el kutulu oyun da tercih edebilir ve isterseniz neredeyse aldığınız fiyata geri takaslayabilirsiniz.
Aylık PS Plus ücretine değinecek olursam eğer,
  • Aylık vcya yıllık online oynamak için belli bir ücret ödemek gerekiyor ama bunun karşılığında her ay bedava 3 oyun veriliyor. (Her zaman bizim olacak şekilde.) Öyle tırt oyunlarda değil. Ederi 100-200 liralık Triple-a oyunlarda olabiliyor.)
  • PS Plus üyeleri oyunlarda ekstra indirimlerden de yararlanabiliyor. Yani anlayacağınız online oyun oynamak için ödediğiniz ücret verilen oyunlarla yapılan ayrıcalıklı indirimler ile size geri dönmüş oluyor zaten. :)

Son düzenleme:

Oyunlar çok pahalı demişsin sen şuan ps4ün açtığı oyunları açabilen 1000 tlye sistem toplarmısın

bide
Playstation 4 Slim 1TB (Eurasia garantili) Fiyatı
Playstation 4 PS4 Slim 1TB (İthalatçı garantili) Fiyatı

PS Store indirim açısından hiçbir siteyle kıyas kabul etmez ve aşırı avantajlıdır. Her girdiğinde farkli bir oyunda %70 indirim ibaresine görürsün. Aldığın oyunları online oynamak zorunda değilsin sonuçta PCde cracklediğin oyunu online oynuyor musun? Bence PS4 1000 lirayı sonuna kadar hakeder. Ben daha rahat bi kullanım ve alışveriş açısından internetten alışveriş kartı almanı tavsiye ederim mağazaya gidip CD almak yerine ATMye gidip para yüklersin. 2. Dualshock uygun fiyata bulduysan kaçırma bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı