PS4 satıp Xbox Series S almak iyi mi?

Peki 500gb mı aldınız? Ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama ps4 1tb, xbox 500gb. Bu durum kafamda endişe yaratıyor

Eğer PlayStation 4'te özel oyunları oynadıysanız fazlasıyla mantıkleğer PlayStation 4'te özel oyunları oynadıysanız fazlasıyla mantıklı.

Evet oynadım hepsini.

Tüm özel oyunları oynadıysan ve bir daha oynamam diyorsan geç yeni nesil sonuçta.

Evet oynadım favorim LTOU.

Peki 500GB mı aldınız? Ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama PS4 1TB, Xbox 500GB. Bu durum kafamda endişe yaratıyor.

Bence geçmek mantıklı özel oyunları bitirip geçmek mantıklı tabii yarın GT6 çıksa PS4 gelmeyecek ama Xbox seri s gelecek hem Xbox seri s 2K 60 FPS oynatıyor PS4 30 FPS 1080p oynatıyor yani seri s daha mantıklı ( Game Pass ve oyunların ucuzluğundan bahsetmiyorum)

Evet oynadım hepsini.

Evet oynadım favorim ltou.

Bence geçmek mantıklı özel oyunları bitirip geçmek mantıklı tabii yarın GT6 çıksa PS4 gelmeyecek ama Xbox seri s gelecek hem Xbox seri s 2K 60 FPS oynatıyor PS4 30 FPS 1080p oynatıyor yani seri s daha mantıklı ( game Pass ve oyunların ucuzluğundan bahsetmiyorum.

Peki 500GB mı aldınız? Ben de aynı işlemi yapmak istiyorum ama PS4 1TB, Xbox 500GB. Bu durum kafamda endişe yaratıyor.

500 GB yeterli eğer yetmez diyorsan SSD alırsın, o da 100GB 250 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı