PS4 satmadan önce ne yapılmalı?

gearbass

Hectopat
PS4'ü satmayı düşünüyorum ancak satmadan önce neler yapmalıyım? Benden sonra alacak kişiye hesabın vs. gitmemesi için.

Hesabından çıkış yap, şifresini değiştir. PS4 verilerini sıfırla. İçinde CD bırakmadığından emin ol. Bunlar yeterli olacaktır.

Sistemi sıfırlayabilirsin. Hiçbir bilgi veya dosya kalmaz.

PS4 sıfırlayın o da şöyle:

PlayStation 4 sıfırlama işlemi nasıl yapılır?

1. Adım: PlayStation 4’ün Ayarlar menüsüne girin. Ayarlardan PSN bölümüne tıklayın. PSN ekranında “Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir” seçeneği yer alacak bu seçeneği devre dışı hale getirin. Bu işlemden sonra PS4 yeniden başlayabilir.

2. Adım: PS4’ü ana sistem olmaktan çıkardıktan sonra Ayarlar>Sıfırlama>PS4 Sistemini Sıfırla bölümüne girin. Bu ekranda Hızlı ve Tam seçeneği yer alacak. Tam seçeneğini seçin. Bu seçenek ile PS4’te yer alan tüm oyun, içerik ve ayarlarınız silinecektir.

3. Adım: PS4 sıfırlama işlemi yaklaşık olarak 1 saat kadar sürecektir. Sıfırlama işleminin sonunda ise PS4 yeniden başlayacak ve kurulum ayarlarını yapmanız gerekecek.

PS4'ü satmayı düşünüyorum ancak satmadan önce neler yapmalıyım? Benden sonra alacak kişiye hesabın vs. gitmemesi için.
Sistemi sıfırla üstünü temizle,sil.Slim ise içini aç plastik olan kısımlarını sil temiz ver.2000 tl altına koyma.

Bunla beraber içindeki oyunlar, kart bilgileri, Spotify hesapları vb. hepsi tamamen gidecek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…