PS4 sistem yazılımını yeniden kuramıyorum

456388

Hectopat
PlayStation'ın orijinal sitesinden yeniden kurma dosyasını indiriyorum. FAT32 olarak biçimlendirdiğim, talimatlardaki gibi dosyayı flash disk e taşıyorum ama PS cihazı bana "11.52 veya daha sonrası için bir dosya bulunamadı" diyor. Sebebini anlayamıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Eski sürüm yüklemişsindir yazılım dosyalarını. Bir kere güncelledikten sonra eski sürümlere geçemezsin PS3 ve PS4'te.

Eski sürüm yüklemişsindir yazılım dosyalarını. Bir kere güncelledikten sonra eski sürümlere geçemezsin PS3 ve PS4'te.
Güncelleme dosyasını playstation un kendi sitesinden indiriyorum ve oradaki talimatlara göre yapıyorum. Başka bir siteden dosya indirmedim.

Ayrıca site sürüm seçmene izin vermiyor. Sadece indir tuşu var.

USB belleğinizdekini atmalısınız. İndirilenler klasöründekini değil.
Pardon atıyorum hemen.

USB belleğinizdekini atmalısınız. İndirilenler klasöründekini değil.
Adsz1-1.png

Aynı işlemi yeni bir flash disk ile denedim yine görmedi.Su 30649 2 hata kodunu veriyor. PlayStation kendi sitesindeki dosyayı güncellemedi herhalde.

Kendi sitesinden denediğim için yanlış olduğunuzu düşünüyordum ama haklı çıktınız. Türkiye bölgesinin destek sayfasında eski sürüm dosyası bırakmışlar.

Başka bir ülkeden indirsem sorun yaratır mı?

Son düzenleme:
PlayStation'ın orijinal sitesinden yeniden kurma dosyasını indiriyorum. FAT32 olarak biçimlendirdiğim, talimatlardaki gibi dosyayı flash disk e taşıyorum ama PS cihazı bana "11.52 veya daha sonrası için bir dosya bulunamadı" diyor. Sebebini anlayamıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Hocam merhaba sorunu çözebildin mi? Bende de aynı problem var.😫

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı