PS4 Slim 8000 TL'ye alınır mı?

CaitLane52

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060,İ5-12400F.16 GB DDR4 3200 MHZ,1 TB NVMe M.2
Meslek
Öğrenci
Merhaba. İlk defa bir forumda konu açıyorum. Bugüne kadar hiç oyun konsolum olmadı ve sonunda konsol almaya karar verdim. Piyasayı, daha doğrusu fiyatları çok takip etmediğim için PS5 sıfıra güç yetmedi. PS4'te de yenisini bulmak için uğraştım, bulamayınca 2.ellere yöneldik fakat onlarda güvensiz geliyordu. Sonunda PS4 sıfırı bulduk ve fiyat olarak "bize" cazip geldi. Resimdeki gibi kullanılmamamış, 3 kutulu oyun, 2 orijinal DS4 v2.Slim 1 TB kasa. Sizce fiyatına değer mi? Kazıklandık mı? Şu aralar PS Plus gözüme çarpmaya başladı Online oyunlara giremediğim ve bir oyun fiyatının çok pahalı olması nedeniyle. Ondaysa extra ve Deluxe arasında kaldım. Arada 60 lira var ama benim "eski" oyunlarda gözüm yok, remaster listesi ise eksik geldi, yani eskiden Vice City'de vardı aça onu da kaldırmışlar o yüzden bitık soğudum ondan. Kısaca bana esas lazım olan extra kataloğu ama yine de ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce?

Dosya Ekleri

• 20230616_155829.jpg
    20230616_155829.jpg
    287,1 KB · Görüntüleme: 92
Series S 10000 iken değmez diye düşünüyorum ben hocam 5-6 aya sony exc lerini bitirdikten sonra next gen oyunları oynayamicaksınız 2. elden 5000-6500 arasına satarsınız.

Merhaba ka.

Merhaba. İlk defa bir forumda konu açıyorum. Bugüne kadar hiç oyun konsolum olmadı ve sonunda konsol almaya karar verdim. Piyasayı, daha doğrusu fiyatları çok takip etmediğim için PS5 sıfıra güç yetmedi. PS4'te de yenisini bulmak için uğraştım, bulamayınca 2.ellere yöneldik fakat onlarda güvensiz geliyordu. Sonunda PS4 sıfırı bulduk ve fiyat olarak "bize" cazip geldi. Resimdeki gibi kullanılmamamış, 3 kutulu oyun, 2 orijinal DS4 v2.Slim 1 TB kasa. Sizce fiyatına değer mi? Kazıklandık mı? Şu aralar PS Plus gözüme çarpmaya başladı Online oyunlara giremediğim ve bir oyun fiyatının çok pahalı olması nedeniyle. Ondaysa extra ve Deluxe arasında kaldım. Arada 60 lira var ama benim "eski" oyunlarda gözüm yok, remaster listesi ise eksik geldi, yani eskiden Vice City'de vardı aça onu da kaldırmışlar o yüzden bitık soğudum ondan. Kısaca bana esas lazım olan extra kataloğu ama yine de ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce?

Merhaba kazıklanmamıssınız gayet iyi fiyata almışsınız. Öncelikle PS Plus Deluxe alın ben extra aldım pişman oldum.

Merhaba ka.

Merhaba kazıklanmamıssınız gayet iyi fiyata almışsınız. Öncelikle PS Plus Deluxe alın ben extra aldım pişman oldum.
Neden pişman oldunki?

Öncelikle "kazık yemişsin" diyenler için,bildiğim kadarıyla 2.el kasalar şuan 6k civarlarlnda satılıyo,içlerinde oyun oluyo ama geneli 1 DS,garantisi bitmiş,oyunlar sadece hesap olarak var oluyo.Yani ben kazıklandığımı çokta düşünmüyorum ama yinede haklı ola bilirsiniz fakat iş iştne geçti artık,dediöim gibi cihaz bende şuan.

Neden pişman oldunki?

Öncelikle "kazık yemişsin" diyenler için, bildiğim kadarıyla 2.el kasalar şu an 6K civarlarlnda satılıyor, içlerinde oyun oluyor ama geneli 1 DS, garantisi bitmiş, oyunlar sadece hesap olarak var oluyor. Yani ben kazıklandığımı çok da düşünmüyorum ama yine de haklı olabilirsiniz fakat iş iştne geçti artık, dediöim gibi cihaz bende şu an.

Kazık yemişsin diyen olmadı hocam sadece bu fiyata kesinlikle değmez yeni cıkan oyunları oynayamicaksınız biraz daha katıp Series S alabilirdiniz.

Kazık yemişsin diyen olmadı hocam sadece bu fiyata kesinlikle değmez yeni cıkan oyunları oynayamicaksınız biraz daha katıp Series S alabilirdiniz.
Yani henüz PS4e oyunlar çıkıyorki bu en az 2 yıl felan devam eder.Zaten benim gözüm şuan yeni oyunlarda değil dediğim gibi iık konsolum olduğu için oynamadığım bir sürü hem exc,hem de ezc olmayan ama AAA oyunlar var.Onları oynayana kadar zaten konsolun süreside biter,o zamanda bunu stıb üstüne birazda koyar Series X alırım herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı