PS4 Slim alınır mı?

TOLKlEN

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba ikinci el bir PS 4 Slim 500 GB tek kol 3 oyunuyla birlikte 8.500 TL 5 ay garantisi kaldığı söylendi. Fotoğrafta temiz duruyor ama piyasası ve PS hakkında bir bilgim yok. Oyunlarda nasıl bir performans verir hangi oyunları oynayamam kaç saat oynayabilirim ve ilandaki ürünün temiz ve alınabilir olduğunu nasıl anlayabilirim?

Dostum eğer PS özel oyunlarına meraklı değilsen ikinci elden Xbox One X veya Xbox Series S (Tercihen yeni nesil olduğu için Series S) alabilirsin.

Bu konsollar Ps4e kıyasla çok daha iyi grafik ve fps verir. Düşün derim.

PlayStation 4'e vereceğin parayı Xbox Series S tercih ederdim açıkçası yeni nesil konsol ve yeni nesil oyunlar gelmeye de devam edecek senin yerinde olsam onu yapardım eğer PlayStation exclusive oyun seviyorsan o zaman PlayStation 4 almanı önerebilirim.

PS özel oyunları zamanla bilgisayara geliyor iyi bir bilgisayarın varsa ya da özel oyunlarına meraklı değilsen Series S veya X alman daha mantıklı olur hocam.

PS özel oyunları zamanla bilgisayara geliyor iyi bir bilgisayarın varsa ya da özel oyunlarına meraklı değilsen Series S veya X alman daha mantıklı olur hocam.
yalan olmasın konsollar ve hangisinde hangi oyunlar var bilgim yok arkadaşlarımda konsol oynayamaya gittiğimde karşıma hep ps 4 çıktı hiç x box oynamayı deneyimlemedimde oynıycağım oyunlar fifa ve mortal kombatı kesin olarak düşünüyorum god of war rdr 2 gibi hikayeli oyunlarıda oynamak isterim biraz önce ikinci el olarak x box series s baktım bütçeme uygun olan bir tane ilan var benim için fark yok hangisi beni daha mutlu ederse tavsineyiz neyse o daha iyi olur tabiki

Benim açımdan seni bence Xbox Series S tatmin edebilir eğer mortal kompat felan oynamak istiyorsan onlar Game Pass'te var ayrıca Xbox'da God of War oynayamazsınız ama bana hem ekonomik açıdan hem de performans açısından Xbox ayrıca şu an Microsoft Store'de 7'TL'ye assasin Creed alabiliyorsunuz bana göre daha iyi PlayStation Store çok pahalı ama tabii size kalmış benim önerim Xbox Series S olacaktır.

ne kadarlık bir performanstan bahsediyosunuz
ps4 slim x box series s ten 1000-1500tl daha ucuz ve yanında 3 oyun var series s tek kol ve hiç oyun yok ikinci kol ve oyun giderleri ne kadar tutar tahmini fifa ve mortal kombatı kesin olarak almam lazım birde x box kolunda hiç oynamadım x boxa ps kolu bağlayabilirmiyim

Xbox koluna alışırsınız bende ilk zaman öyle demiştim ama alışmıştım ayrıca mortal kompat ve EA FC 24 Game Pass'te var onu direk satın aldığınız zaman gelir size ayrıca Xbox'ın son nesil kolu sanırım 3000TL falandı şu an indirimlerle Amazon'da falan 2200 diye hatırlıyorum ayrıca PlayStation 4 ve Xbox Series S arasında çok büyük fark var zaten birisi 2013 konsolu birisi 2021 karşılaştırmak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

PS4 oyunları gereksiz pahalı, Xbox Serie S almanı tavsiye ederim, yeni nesil konsol, grafikler daha iyi ve oyunlar daha ucuz.
Yeni çıkan oyunları oynamak istersen çoğu oyun e-pin satış sitelerinde Xbox hesabı satılıyor aşırı ucuza, kirama gibi bir şey hesapla girip oyunu yükleyip kendi hesabından oyunu oynuyosun.

Örnek olarak Elden Ring normal fiyatı Xbox'ta 1099TL, PS de 1499TL,
Dediğim sitelerde ise Xbox hesabı 49TL, PS de oynamak için 1499TL'yi mecbur vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…