PS4 Slim dikey stand olmadan dik kullanılır mı?

Sakinol

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öğrenciyim dikey stand alacak bütçem yok şu an bir yerde çalışamam yasaklar olduğu için PS4 Slim'i dikey standsız dik koysam olur mu? Bir de hangi konumda dik kullanmalıyım? Ben bikere denedim sanki yatay pozisyondan daha fazla ısındı gibi geldi ama bana öyle gelmiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikey kullanırsanız hem devrilme ihtimali var hem de cihaz hava almadığı için ısınır. Dikey standlar cihazı bir miktar yükseğe kaldırdığı için hava almasını sağlar ve dengede durmasına yardımcı olur.

Dikey kullanırsanız hem devrilme ihtimali var hem de cihaz hava almadığı için ısınır. Dikey standlar cihazı bir miktar yükseğe kaldırdığı için hava almasını sağlar ve dengede durmasına yardımcı olur.

Hocam bir şey daha sorabilir miyim? Dönerseniz çok sevinirim.

Hocam DualShock 4'ün ortasındaki güç düğmesine basılı tutun veya 1 kere basın, çıkış yapar. Basılı tutarsanız arayüz açılır oradan cihazı kapatabilirsiniz veya yeniden başlatırsınız.

Hocam DualShock 4'ün ortasındaki güç düğmesine basılı tutun veya 1 kere basın, çıkış yapar. Basılı tutarsanız arayüz açılır oradan cihazı kapatabilirsiniz veya yeniden başlatırsınız.

Siz beni yanlış anladınız share özelliğini nasıl kapatabilirim?

Çünkü o zaman tamama basmıştım hocam.

Siz beni yanlış anladınız share özelliğini nasıl kapatabilirim?

Çünkü o zaman tamama basmıştım hocam.
Share özelliği derken hocam? Share ekranından geriye giderseniz zaten herhangi bir şey devam etmiyor. O ekrandan SS alabiliyorsunuz, kayıt başlatabiliyorsunuz, SS'inizi paylaşabiliyorsunuz vs. Video kaydı mı başlattınız acaba kapanmayan bir uyarı mı var ekranda?

Yer olmadığı için dikey kullanmak istiyorsanız pek bir şey diyemem ama yatay kullanmak standsız dik kullanmaktan daha iyi. Yanlardan hava alıp arkadan veriyor olması lazım çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı