PS4 Slim için İyi termal macun vs kötü termal macun

Ys.orj

Decapat
Daha fazla  
Selam millet, tam 1 sene önce 270TL'ye 1gr'lık paketlerde 100 tane termal macun almıştım. Reisin çay dağıttığı gibi termal macun dağıttım.
Kendi bilgisayarıma da sürdüm. Ryzen 5 7500F 240mn sıvı soğutma ile oyunlarda 40-50 tam yükte 60-70°de çalışıyor. Şimdiki sorum aslında şu.
Bugün uygun fiyata PS4 Slim 2216a aldım.
Cihazda uçak sesi var. Daha önce de aldım 2216a onda ses soluk yoktu. İkisinin de içi açılmamıştı.
Ben al satcıyım. Bu PlayStation'a elimde olan dandik macunu sürsem fan sesi gider mi yoksa orta kalite bir termal macun mu almalıyım?
Daha önce bu termal macunu PlayStation 3 Superslim'lere sürdüm. Herhangi bir geri dönüş almadım.

Selam millet, tam 1 sene önce 270TL'ye 1Gr'lık paketlerde 100 tane termal macun almıştım. Reisin çay dağıttığı gibi termal macun dağıttım.
Kendi bilgisayarıma da sürdüm. Ryzen 5 7500F 240mn sıvı soğutma ile oyunlarda 40-50 tam yükte 60-70°de çalışıyor. Şimdiki sorum aslında şu.
Bugün uygun fiyata PS4 Slim 2216a aldım.
Cihazda uçak sesi var. Daha önce de aldım 2216a onda ses soluk yoktu. İkisinin de içi açılmamıştı.
Ben al satcıyım. Bu PlayStation'a elimde olan dandik macunu sürsem fan sesi gider mi yoksa orta kalite bir termal macun mu almalıyım?
Daha önce bu termal macunu PlayStation 3 Superslim'lere sürdüm. Herhangi bir geri dönüş almadım.

Ben MX4 kullandım gayet memnundum hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı