PS4 Slim İçin Monitör Tavsiyesi

theRiokoyos

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda bir PS4 Slim sahibi olacağım ve televizyonda oynama imkanım olmadığı için PS4 için bir monitör almayı planlıyorum ben de. 800TL'ye kadar bütçem var. Monitörün 24 inç ve VESA uyumlu olması benim için önemlidir. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ekranı önerebilirim. Hem PS4 hem de laptopım için kullanıyorum, memnunum.
Tavsiye için çok teşekkürler ancak kafama takılan bir şey var. Monitörün fotoğraflarında hem vesa uyumlu hali var hem de uyumsuz. Bu ürünün başka sitelerden de fotolarına baktım hep vesasız versiyon fotoğrafları var. Kafam iyice karıştı. Önerdiğiniz ürün çok güzel ve eğer vesa uyuyorsa muhtemelen bunu alabilirim.

Tavsiye için çok teşekkürler ancak kafama takılan bir şey var. Monitörün fotoğraflarında hem vesa uyumlu hali var hem de uyumsuz. Bu ürünün başka sitelerden de fotolarına baktım hep vesasız versiyon fotoğrafları var. Kafam iyice karıştı. Önerdiğiniz ürün çok güzel ve eğer vesa uyuyorsa muhtemelen bunu alabilirim.

VESA dediğiniz arkadaki dört bağlantı noktası sanırım. Bendeki monitörün fotoğrafını yolluyorum.

Dosya Ekleri

• Samsung Monitör.jpg
    Samsung Monitör.jpg
    204,5 KB · Görüntüleme: 140
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı