PS4 Slim ile PS5 CD'li takas yapılır mı?

Getirtme şansınız varsa kesnlikle değer. Getirin bence.

Öyle yapmayı deneyeceğim oyunlar pahalı diye kırık almıştım PS'yi ama ben hikayeli oyundur falan sevmiyorum pes, FIFA, GTA 5, Online(fortnite,rocketlig veya ücretli de olur)severim bir de PS4'un 2026'da psplus bitiyormuş ondan PS5 geçmeyi düşünüyorum.

Peki ben satıp yurt dışından 12-13kya getirim mi?
Size bildiğim kadarıyla şunları söyleyebilirim. Eğer buluşup alabilme imkanınız varsa herhangi bir Ps5 cihaz için. Detaylı oyun testi yapacaksınız donma kasma yada birden kendi kapatma falan yapıyor mu diye. Cihazın Dualsense'ini bir pc ye bağlayıp en azından joystick değerleri nasıl, klasik drift sorunu var mı bir onuda test etmek gerek ekstra, eğer yapabiliyorsanız. Yapamıyorsanız siz karşı taraftan isteyin buluşmadan. Birde yine denerken titreşimleri ve R2 L2 tetiklerdeki titreşim teknolojisi sorunsuz çalışıyor mu ona bakın. Disk sürücüsü varsa içerisine oyun cd'si takıp yükleyin ve o cd ile oyunu test edin disk okumada bir sorun var mı diye. Birde cihazın tamir görüp görmediğini sorun ve eğer diskliyse disk kısmının kapağını çıkarıp disk sürücüsünü de sökünce altında güvenlik etiketi var o pürüssüz bir şekilde duruyor mu yoksa açılmış mı anlarsınız. Ona bakın. Bu dediğim işlem garanti dışı değil merak etmeyin. Aklıma gelenler bunlar daha iyi bilen varsa yazarsa çok iyi olur. Ps5'e ikinci elde de ödenen paralar az değil. Detaylı test etmek gerek ki kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. Sizdeki takas durumuna gelince de, karşı taraf dolandırıcı yüksek ihtimalle. Aklı başında kimse Ps5 ile kırık Ps4'ü takas etmez hele ki sıfır bir Ps5 ile. Siz bana cihazı gönderin isterseniz bana ulaşmadan ptt yi arayıp geri alabilirsiniz demesi bile dolandırıcılığını açıklıyor. Sattığı mala güvenen insan karşı tarafa her türlü güveni ve imkanı sunmalı. Baştan savma konuşan yok ben edemem yapamam diyen insanlardan uzak durun. Sattığı mala güvenen insan her şekilde testini yapar yaptırır öyle satar.

Son düzenleme:
Size bildiğim kadarıyla şunları söyleyebilirim. Eğer buluşup alabilme imkanınız varsa herhangi bir PS5 cihaz için. Detaylı oyun testi yapacaksınız donma kasma ya da birden kendi kapatma falan yapıyor mu diye. Cihazın DualSense'ini bir PC'ye bağlayıp en azından joystick değerleri nasıl, klasik drift sorunu var mı bir onu da test etmek gerek ekstra, eğer yapabiliyorsanız. Yapamıyorsanız siz karşı taraftan isteyin buluşmadan. Bir de yine denerken titreşimleri ve R2 L2 tetiklerdeki titreşim teknolojisi sorunsuz çalışıyor mu ona bakın. Disk sürücüsü varsa içerisine oyun CD'si takıp yükleyin ve o CD ile oyunu test edin disk okumada bir sorun var mı diye. Bir de cihazın tamir görüp görmediğini sorun ve eğer diskliyse disk kısmının kapağını çıkarıp disk sürücüsünü de sökünce altında güvenlik etiketi var o pürüzsüz bir şekilde duruyor mu yoksa açılmış mı anlarsınız. Ona bakın. Bu dediğim işlem garanti dışı değil merak etmeyin. Aklıma gelenler bunlar daha iyi bilen varsa yazarsa çok iyi olur. PS5'e ikinci elde de ödenen paralar az değil. Detaylı test etmek gerek ki kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. Sizdeki takas durumuna gelince de, karşı taraf dolandırıcı yüksek ihtimalle. Aklı başında kimse PS5 ile kırık PS4'ü takas etmez hele ki sıfır bir PS5 ile. Siz bana cihazı gönderin isterseniz bana ulaşmadan PTT'yi arayıp geri alabilirsiniz demesi bile dolandırıcılığını açıklıyor. Sattığı mala güvenen insan karşı tarafa her türlü güveni ve imkanı sunmalı. Baştan savma konuşan yok ben edemem yapamam diyen insanlardan uzak durun. Sattığı mala güvenen insan her şekilde testini yapar yaptırır öyle satar.

Teşekkür ederim

Size bildiğim kadarıyla şunları söyleyebilirim. Eğer buluşup alabilme imkanınız varsa herhangi bir PS5 cihaz için. Detaylı oyun testi yapacaksınız donma kasma ya da birden kendi kapatma falan yapıyor mu diye. Cihazın DualSense'ini bir PC'ye bağlayıp en azından joystick değerleri nasıl, klasik drift sorunu var mı bir onu da test etmek gerek ekstra, eğer yapabiliyorsanız. Yapamıyorsanız siz karşı taraftan isteyin buluşmadan. Bir de yine denerken titreşimleri ve R2 l2 tetiklerdeki titreşim teknolojisi sorunsuz çalışıyor mu ona bakın. Disk sürücüsü varsa içerisine oyun CD'si takıp yükleyin ve o CD ile oyunu test edin disk okumada bir sorun var mı diye. Bir de cihazın tamir görüp görmediğini sorun ve eğer diskliyse disk kısmının kapağını çıkarıp disk sürücüsünü de sökünce altında güvenlik etiketi var o pürüzsüz bir şekilde duruyor mu yoksa açılmış mı anlarsınız. Ona bakın. Bu dediğim işlem garanti dışı değil merak etmeyin. Aklıma gelenler bunlar daha iyi bilen varsa yazarsa çok iyi olur. PS5'e ikinci elde de ödenen paralar az değil. Detaylı test etmek gerek ki kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. Sizdeki takas durumuna gelince de, karşı taraf dolandırıcı yüksek ihtimalle. Aklı başında kimse PS5 ile kırık PS4'ü takas etmez hele ki sıfır bir PS5 ile. Siz bana cihazı gönderin isterseniz bana ulaşmadan PTT'yi arayıp geri alabilirsiniz demesi bile dolandırıcılığını açıklıyor. Sattığı mala güvenen insan karşı tarafa her türlü güveni ve imkanı sunmalı. Baştan savma konuşan yok ben edemem yapamam diyen insanlardan uzak durun. Sattığı mala güvenen insan her şekilde testini yapar yaptırır öyle satar.

Bu PS'yi 12-13e satıp yurt dışından PS5(dijital)getirmeyi düşünüyorum psplus alacağım GTA 5, eFootball, FIFA gibi oyunları seviyorum ve Online oynamayı seviyorum oyunlar pahalıya gelir mi?

Teşekkür ederim.

Bu PS'yi 12-13e satıp yurt dışından PS5(dijital)getirmeyi düşünüyorum psplus alacağım GTA 5, eFootball, FIFA gibi oyunları seviyorum ve Online oynamayı seviyorum oyunlar pahalıya gelir mi?

Yurt dışından alma imkanınız varsa öyle yapın en temizi. Oyunlar PS5 üzerinde maalesef pahalı ama PS Store'da bazı oyunlar çıktıktan bir süre sonra güzel indirimler alıyor. Mesela FC 25 şu anda Store'da 1159 TL indirimde. Spor oyunları genelde çıktından 4-5 ay içerisinde yarı fiyatına iniyor her sene. Sizde bir PS Store'a girip bakın bence oyun fiyatlarına şu anda. Kafanızda fikir oluşur hem, biz ne kadar söylesekde. Bir de fark çok yoksa diskli sürümünü alın bence. Tamamen dijitale mahkum olmayın. Belki seneye FC 26 çıkınca kutulu alırsınız oynayıp satarsınız tamamen elinizde kalmaz. Bunu başka oyunlar içinde yaparsınız. Bu yüzden diskli almak bir nevi iyi oluyor. Yine de ben kutulu oyun almam dijitalden alır devam ederim derseniz dijital alın. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı