Size bildiğim kadarıyla şunları söyleyebilirim. Eğer buluşup alabilme imkanınız varsa herhangi bir PS5 cihaz için. Detaylı oyun testi yapacaksınız donma kasma ya da birden kendi kapatma falan yapıyor mu diye. Cihazın DualSense'ini bir PC'ye bağlayıp en azından joystick değerleri nasıl, klasik drift sorunu var mı bir onu da test etmek gerek ekstra, eğer yapabiliyorsanız. Yapamıyorsanız siz karşı taraftan isteyin buluşmadan. Bir de yine denerken titreşimleri ve R2 L2 tetiklerdeki titreşim teknolojisi sorunsuz çalışıyor mu ona bakın. Disk sürücüsü varsa içerisine oyun CD'si takıp yükleyin ve o CD ile oyunu test edin disk okumada bir sorun var mı diye. Bir de cihazın tamir görüp görmediğini sorun ve eğer diskliyse disk kısmının kapağını çıkarıp disk sürücüsünü de sökünce altında güvenlik etiketi var o pürüzsüz bir şekilde duruyor mu yoksa açılmış mı anlarsınız. Ona bakın. Bu dediğim işlem garanti dışı değil merak etmeyin. Aklıma gelenler bunlar daha iyi bilen varsa yazarsa çok iyi olur. PS5'e ikinci elde de ödenen paralar az değil. Detaylı test etmek gerek ki kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. Sizdeki takas durumuna gelince de, karşı taraf dolandırıcı yüksek ihtimalle. Aklı başında kimse PS5 ile kırık PS4'ü takas etmez hele ki sıfır bir PS5 ile. Siz bana cihazı gönderin isterseniz bana ulaşmadan PTT'yi arayıp geri alabilirsiniz demesi bile dolandırıcılığını açıklıyor. Sattığı mala güvenen insan karşı tarafa her türlü güveni ve imkanı sunmalı. Baştan savma konuşan yok ben edemem yapamam diyen insanlardan uzak durun. Sattığı mala güvenen insan her şekilde testini yapar yaptırır öyle satar.