PS4 Slim kaç TL eder?

Daha fazla  
Merhaba çok geç kaldım ama PS5 Slim almak istiyorum. Benim çok kullanmadığım bir PS4'üm var PS5 almak için PS4'ümü satmak istiyorum. PS4'ümün özellikleri şöyle:
1 TB depolama.
2 kol.
İçinde oyun var ama kırdırılmış bir PS4.
Kırık döküğü yok çok temiz bir makine.

Bunu sizce kaça satmalıyım?

Kırdırılmışsa online yok demek. 7,7500 civarına gidebilir.

Yanlış bilgi
Peki ya kırdırmayı geri çekebilir miyim yapabilirsem eğer kaça gider.

Yok hocam o geri alınmaz. Direkt cihazda Online olmaz zaten, cihazın piyasası o civar. 30 FPS Online kimse oynamak istemez içinde oyun var der alır. Dediğim fiyat olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam o geri alınmaz direk cihazda Online olmaz zaten cihazın piyasası o civar 30 FPS Online kimse oynamak istemez içinde oyun var der alır dediğim fiyat olabilir.

10'a bırakmak istiyordum ama söylediğin için teşekkür ederim 8.500'dan başlatacağım fiyatı aldığım kişiyede sorarım bir.

Kırdırılmışsa Online yok demek. 7,7500 civarına gidebilir.

@Yusuf Tuna Elcan sakın 7-8K'ya vermek gibii bir hata yapmayın kirik cihazların piyasası 10kdan başlıyor.
@cti real ne saçmalıyorsun sen? Adamin cihazı su fiyatına gidecek. Kırık cihazlar çok değerli piyasada, tüm modeller kırılamıyor. Piyasada ki neredeyse tüm oyunları ücretsiz oynayabilmek için herkes sıraya giriyor.

Peki ya kırdırmayı geri çekebilir miyim yapabilirsem eğer kaça gider.

Sakın öyle bir şeyde yapma geri dönüşü olmaz. Çekilir. Ama dediğim gibi daha değerli cihaz böyle. Hatta neredeyse iki kat değerli cihazın normal PS4'lere göre. Sana tavsiyem 11-12K arasına köy. Duruma göre düşürürsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten ps4 cihazlar piyasada ölü fiyata gidiyor. 10-11 K'ya koyulur satılırmı bilemem işi hızlı yapmak istiyorsa koysun ben daha önce satmıştım o zamanlardan aklımda piyasaya bakmadım ama bana göre şuanda bir ps4 max 9k.

Xbox One ile karıştırdın herhalde. Onlar ölü fiyata satılıyor, 5K'ya. PS4 10-11K'ya net gider. Bakmadan satarsınız piyasaya sudan ucuza gider. PS4'ler benim dediğim fiyat aralıklarında. Orijinalleri 7-9k, kırıklar 10-13. geçen 15K'ya satan bile gördüm abartısız.

15 k biraz abartı en ideal fiyat 9500-10200 TL arası olur bu cihaz için 8500 TL'ye fat kasa satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…