PS4 Slim kaç TL eder?

@Yusuf Tuna Elcan sakın 7-8K'ya vermek gibii bir hata yapmayın kirik cihazların piyasası 10kdan başlıyor.
@cti real ne saçmalıyorsun sen? Adamin cihazı su fiyatına gidecek. Kırık cihazlar çok değerli piyasada, tüm modeller kırılamıyor. Piyasada ki neredeyse tüm oyunları ücretsiz oynayabilmek için herkes sıraya giriyor.

Sakın öyle bir şeyde yapma geri dönüşü olmaz. Çekilir. Ama dediğim gibi daha değerli cihaz böyle. Hatta neredeyse iki kat değerli cihazın normal PS4'lere göre. Sana tavsiyem 11-12K arasına köy. Duruma göre düşürürsun.

Anladım hocam sağ olun vallahi 8.5'a bırakıyordum😅😅😅😅

Hocam ilana koyduğunuz zaman link atar mısınız ben alabilirim.

Bir bakacağım hocam belki çok sonradanda satabilirim 10kdan başlatmak istiyorum ilanı.

@Yusuf Tuna Elcan sakın 7-8K'ya vermek gibii bir hata yapmayın kirik cihazların piyasası 10kdan başlıyor.
@cti real ne saçmalıyorsun sen? Adamin cihazı su fiyatına gidecek. Kırık cihazlar çok değerli piyasada, tüm modeller kırılamıyor. Piyasada ki neredeyse tüm oyunları ücretsiz oynayabilmek için herkes sıraya giriyor.

Sakın öyle bir şeyde yapma geri dönüşü olmaz. Çekilir. Ama dediğim gibi daha değerli cihaz böyle. Hatta neredeyse iki kat değerli cihazın normal PS4'lere göre. Sana tavsiyem 11-12K arasına köy. Duruma göre düşürürsun.

Geç oldu ama içindeki oyunlara göre değişir mi?

Son düzenleme:
@Yusuf Tuna Elcan hangi oyunlar var? Bu alan kullanıcıya göre değişir, fiyata fazla etki etmez. İçini full oyun doldur, öyle sat. Daha iyi olur.

FIFA 22, PES 21, God of War 4, God of War 3 Remastered, The Last of Us 2, Mafia 3, FNAF Security Breach, RDR 2, Detroit, Marvel Spider-Man, NFS Payback, Elden Ring, Uncharted the nathan drake Collection, WRC 7

Technopat Haberler

Geri
Yukarı