Benimkinin garantisi geçenlerde bitti tam temizlik yaptım. Gözle görülür bir ısınma azalması oldu.Keşke korkmasam da tam temizlemeyi deneyebilsem.
Benimkinin garantisi geçenlerde bitti tam temizlik yaptım. Gözle görülür bir ısınma azalması oldu.Keşke korkmasam da tam temizlemeyi deneyebilsem.
Ben 2016'nın yazında PS4 Slim 1TB aldım.
İlk 3 yıl FPS sıkıntısı çıkarmasada son 4 aydır ciddi FPS kayıpları yaşıyorum(içini açıp temizledim, veri tabanı güncellemeleri yaptım vb.) BF5'i FPS kayıpları yüzünden oynayamaz hale geldim.
Ama 3 yıl mutlu etti beni. Eğer sıfır alacaksan ve güzel kullanırsan en az 2.5-3 yıl rahat götürür.
Nasıl temizleneceğini bilmiyorum da mümkünse bir video, rehber falan var mıdır? Tam temizlemek için diyorum.Benimkinin garantisi geçenlerde bitti tam temizlik yaptım. Gözle görülür bir ısınma azalması oldu.
Benim alacağım 500GB büyük ihtimalle yer sıkıntısı yaşayacağım diğer modeller gibi harici harddisk takılabiliyor değil mi?
Nasıl temizleneceğini bilmiyorum da mümkünse bir video, rehber falan var mıdır? Tam temizlemek için diyorum.
Videodaki gibi yapabilirsiniz ya da harici olarak HDD takabilirsiniz.
Arkadaşlar ilk önce oynamayı düşündüğüm oyunlar şunlar akıcılık sorunu olan varsa belirtirseniz sevinirim.
1-God of War.
2-Marvel spider-man.
3-Days Gone.
4-Uncharted 4.
5-Red Dead Redemption 4.
6- GTA 5.
RDR2 zorlayan bir oyun. Nadiren drop girebilir.Arkadaşlar ilk önce oynamayı düşündüğüm oyunlar şunlar akıcılık sorunu olan varsa belirtirseniz sevinirim.
1-God of War
2-Marvel spider-man
3-Days Gone
4-Uncharted 4
5-Red Dead Redemption 4
6- GTA 5
RDR2 zorlayan bir oyun. Nadiren drop girebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.