PS4 Slim kötü mü?

Benim alacağım 500GB büyük ihtimalle yer sıkıntısı yaşayacağım diğer modeller gibi harici harddisk takılabiliyor değil mi?

Benim alacağım 500GB büyük ihtimalle yer sıkıntısı yaşayacağım diğer modeller gibi harici harddisk takılabiliyor değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi yapabilirsiniz ya da harici olarak HDD takabilirsiniz.

Arkadaşlar ilk önce oynamayı düşündüğüm oyunlar şunlar akıcılık sorunu olan varsa belirtirseniz sevinirim.
1-God of War
2-Marvel spider-man
3-Days Gone
4-Uncharted 4
5-Red Dead Redemption 2
6- GTA 5

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bakarak yaptım ben. Saç kurutma makinesi de kullandım ayrıca. Saç kurutma makinesinin soğuk ayarı olduğuna emin olun. Garantisi gidiyor haberiniz olsun.

Nasıl temizleneceğini bilmiyorum da mümkünse bir video, rehber falan var mıdır? Tam temizlemek için diyorum.

Ama videodaki Pro modeli slimde de olur mu sizce?

Arkadaşlar ilk önce oynamayı düşündüğüm oyunlar şunlar akıcılık sorunu olan varsa belirtirseniz sevinirim.
1-God of War.
2-Marvel spider-man.
3-Days Gone.
4-Uncharted 4.
5-Red Dead Redemption 4.
6- GTA 5.

Başlarda bu oyunlarda akıcılık problemi yaşamazsın bence ama ilerleyen dönemlerde iyi bakmazsan sıkıntı yapma olasılığı yüksek.

1-God of War
2-Marvel spider-man
3-Days Gone
4-Uncharted 4
5-Red Dead Redemption 4
6- GTA 5
RDR2 zorlayan bir oyun. Nadiren drop girebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…