PS4 Slim mi yoksa Xbox One S mi?

Merhabalar bir arkadaşım konsol alacak onun için konu açıyorum. PS4 Slim mi alınır yoksa Xbox One S mi?

Xbox One S: 2. el piyasası kötü, Game Pass avantajı var, oyun yok.

PS4:2. el piyasası hareketli, oyundan geçilmiyor, her oyun 100-200TL.

Yorumlarınız için teşekkürler büyük ihtimalle ps4 slim alacak
Bilgisayarı iyi mi? Eğer iyi ise PlayStation 4 değil ise Gamepass sayesinde Xbox One S. Çünkü Gamepass PC'de var.
Bilgisiyarı iyidi ama ömrünü doldurdu sadecene lol ve valorant gibi oyunlarda kasmadan oynıyabiliyor o yüzden konsol alıyor fifa pes ve hikayeli oyunlar oynamak için.

Hocam ben Xbox One kullanıyorum. Gamepass iyi ama bence göz açlığını doyuruyor. Yoksa o kadar oyun oynamaya ne vakit yeter, ne hafıza yeter. Konsolun ana özelliği oyundur. Uncharted 3'te bile oyunda Türkçe konuşuyorlar. PS Plus aboneliği ile her ay 2 oyun bedava alabirsiniz. CD oyunları kolayca takas edebilirsiniz. Zaten bence yeterli olur. Karar sizin.

XBOX da Gamepass var ama içinde bir god of war bir last of us bir uncurted 4 yok onun için ps 4 öneriyorum xbox daki oyunları pcde oynarsın ama ps 4 oyunların pcde yok anca yotube acıp seyretersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…