PS4 Slim nasıldır?

Biliyorum.
Okadar öneriyorsunuz, xbox ta neler var?

Gamepass var.
Başka
1080P 30 FPS senin için sorun değilse alabilirsin. Dolar artıyor geçen her vakit senin için zarar. Hatta bana kalırsa en iyi seçenek Xbox One S.
peki hocam xbox nedir ne özellikler vardır?

Bence yeni konsolların çıkmasını bekle 1 ay bile yok. Sonra git X box One X al. Fiyatları düşer diye tahmin ediyorum. Az bir zaman bekleyip iyi bir makine al. PS alacaksanda Pro olsun. 4K TV var diyorsun. 2021E gireceğiz 30FPS oyun oynama bari.

Bence yeni konsolların çıkmasını bekle 1 ay bile yok. Sonra git X box One X al. Fiyatları düşer diye tahmin ediyorum. Az bir zaman bekleyip iyi bir makine al. PS alacaksanda Pro olsun. 4K TV var diyorsun. 2021E gireceğiz 30FPS oyun oynama bari.
ya diyeceğim bişi yok ama xbox istemiyorum,ps4 4k tv benim değil tek arada bir bağlarım,ve elimde pc var ben sadece pcmin kaldırmadığı ve sadece ps 4 e özel olan oyunları oynamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı