Anime ye benziyor sevmem yine de teşekkürler.Final Fantasy 7 Remake.
Hocam bizi ikinci bir krize sokma be Bloodborne şu Dark soulsun yan sanayisi değil mi bir ara Dark souls 3 yüklemiştim sinir krizleri geçirmiştim ama spidermanı iyi söyledin teşşekür ederim.Bloodborne, Spiderman.
Bir ara bakmıştım düşüncem. İngilizcem yeterli değil o yüzden.Detroit.
Hocam ilkini bitireyim de bakıcağım ona da yalnız ilki düşündüğüm kadar heyecanlı olmadı da ha başlardayım ama İngilizcem kötü anlamadığım için pek bir oynayasım gelmiyor o yüzden.The Last of Us Part II kesinlikle. Kendisi oyun evreninde bana göre çığır açmış bir oyundur.
Bir ara bakmıştım düşüncem. İngilizcem yeterli değil o yüzden.
Hocam ilkini bitireyim de bakacağım ona da. Yalnız ilki düşündüğüm kadar heyecanlı olmadı da ha başlardayım ama İngilizcem kötü anlamadığım için pek bir oynayasım gelmiyor o yüzden.
Bende şaşırdım yükledim ancak Türkçe yok. Remastered yükledim. Rusya, Lehçe, İngilizce vardı.İlk oyunun Türkçe altyazısı mevcut, ikinci oyunun Türkçe dublajı bile var. Ayrıca ilk oyunun başları biraz ağır işleyebilir, normaldir. Oynamaya devam edin. Nasıl eşsiz bir yapım olduğunu anlayacaksınız.
Hesap ikinci el başka ülke üzerinden kurulmuş bir hesap olabilir mi? Zira benim bildiğim eğer hesap başka bir ülke üzerinden, Türkçe oyunu dili desteklemeyen bir ülke üzerinden kurulmuşsa Türkçe dili görünmeyebilir. Şahsen ben Last of Us 1'i yaklaşık 2 hafta önce bitirdim ve Türkçe altyazılı olarak bitirdim. Şimdi ise Last of Us Part II oynuyorum. Dublaj seçeneği var fakat ilk olarak altyazılı oynamayı tercih ettim. Sonuç olarak bu kadar para verilen bir oyunu sadece 1 kez oynamam. 2. kez oynadığım vakit dublaj ile oynayacağım.Bende şaşırdım yükledim ancak Türkçe yok. Remastered yükledim. Rusya, Lehçe, İngilizce vardı.
Dostum sen The Last of Us Remastered olmadan mı oynadın?Hesap ikinci el başka ülke üzerinden kurulmuş bir hesap olabilir mi? Zira benim bildiğim eğer hesap başka bir ülke üzerinden, Türkçe oyunu dili desteklemeyen bir ülke üzerinden kurulmuşsa Türkçe dili görünmeyebilir. Şahsen ben Last of Us 1'i yaklaşık 2 hafta önce bitirdim ve Türkçe altyazılı olarak bitirdim. Şimdi ise Last of Us Part II oynuyorum. Dublaj seçeneği var fakat ilk olarak altyazılı oynamayı tercih ettim. Sonuç olarak bu kadar para verilen bir oyunu sadece 1 kez oynamam. 2. kez oynadığım vakit dublaj ile oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.