Slim, Fat ve Pro’lar kırdırılabiliyor. Önemli olan cihaz versiyonu. 9.0 ve altı cihaza ihtiyaç var. ModdingWarfare ismli YouTube kanalından ilgili tüm bilgileri öğrenip kendiniz evde kolayca kırabilirsiniz. Yaşınız küçük, bilgisayarla/teknolojiyle aranız çok iyi değilse götürüp kırdırtırsınız.
Bence Pro alınsa daha iyi, o kadar bütçe yoksa Slim daha iyi olur ama Fat kasanın da çok bir farkı yok gerçekten ucuza düzgün bulduysanız. Cihaz üretim numaralarının (CUHA vs) farklı özelliklerini bilmiyorum. Onu daha bilgili arkadaşlar önersin.
Merhaba :) bugünkü blogumda hangi PS4 kasası tercih edilmeli ondan bahsedeceğim. Kısa bir blog olacak sorularınız olursa yorumlar kısmından sorabilirsiniz. Başlayalım :) PS4'ün 3 temel kasa tipi bulunuyor: 1-Fat kasa. 2-Slim kasa. 3-PS4...
www.technopat.net
Bütçeniz varsa PS4 öneririm PS3'e kıyasla. Ama detaylı bilgi isterseniz PS3 ile alaklı bloguma göz atabilirsiniz:
Merhaba. Bugünkü blogumda 2022 de PlayStation 3 alınır mı sorusuna çeşitli kategorilerden cevap vermeye çalışacağım. Keyifli okumalar :) Fiyat PlayStation 3'ü ikinci el sitelerinden 800-1600 arası fiyatta bulunabiliyor. Uygun bir fiyat olmasa...
Merhaba :) bugünkü blogumda hangi PS4 kasası tercih edilmeli ondan bahsedeceğim. Kısa bir blog olacak sorularınız olursa yorumlar kısmından sorabilirsiniz. Başlayalım :) PS4'ün 3 temel kasa tipi bulunuyor: 1-Fat kasa. 2-Slim kasa. 3-PS4...
www.technopat.net
Bütçeniz varsa PS4 öneririm PS3'e kıyasla. Ama detaylı bilgi isterseniz PS3 ile alaklı bloguma göz atabilirsiniz:
Merhaba. Bugünkü blogumda 2022 de PlayStation 3 alınır mı sorusuna çeşitli kategorilerden cevap vermeye çalışacağım. Keyifli okumalar :) Fiyat PlayStation 3'ü ikinci el sitelerinden 800-1600 arası fiyatta bulunabiliyor. Uygun bir fiyat olmasa...
Sen bilirsin sana şöyle özetleyim kuzenimde mat kasa var arkadaşımda slim kasa var diğer bir arkadaşımda pro kasa var kısaca her kasayı az çok deneyimledim ben slim öneririm ama mat kasada olabilir proda iyi ama bütçesi çok fazla slimde ve mat kasaya göre sen bilirsin ne almak istiyorsan onu al
Sen bilirsin sana şöyle özetleyim kuzenimde mat kasa var arkadaşımda Slim kasa var diğer bir arkadaşımda Pro kasa var kısaca her kasayı az çok deneyimledim ben Slim öneririm ama mat kasada olabilir Pro'da iyi ama bütçesi çok fazla SLI'mde ve mat kasaya göre sen bilirsin ne almak istiyorsan onu al.