PS4 Slim vs Mat

Bu saatten sonra PS3 almanı hiç önermem alacağım diyorsan da mario gibi oyunları oynarsın.
Hayır, bu dediğiniz kesinlikle yanlış. Ben ps3 kullanıyorum ve gayette iyi oyunlar oynayabiliyorsun. Gta v, uncharted, far cry 3, Battlefield 3, Crysis 3, WWE 2K17 ve dahası. Sistemim de 56 tane oyun var ve çoğu mükemmel. Siz mario falan diyorsunuz da bunu ps1 ile karıştırdınız sanırım. :)

Pro bence gereksiz gibi sadece bir üst modelli o kadar ben Slim almaya çalışacağım bulamazsam ya da çok ucuza bulursam mat da alabilirim.

Bence böyle sence.

Pro kesinlikle gereksiz değil performans anlamında en iyi PS4 Pro 4K oynatabiliyor ama bana sorarsanız gerek yok fiyat biraz uçuk, Letgo ilanı büyük ihtimal gerçek değildir.

Hayır, bu dediğiniz kesinlikle yanlış. Ben PS3 kullanıyorum ve gayet de iyi oyunlar oynayabiliyorsun. GTA V, Uncharted, Far Cry 3, Battlefield 3, Crysis 3, WWE 2K17 ve dahası. Sistemim de 56 tane oyun var ve çoğu mükemmel. Siz mario falan diyorsunuz da bunu PS1 ile karıştırdınız sanırım. :)

Hocam hepsi çok üst düzey oyunlar inanılmaz uffff 2010 yapımı oyunları oynamak için 2000 TL vermek inanılmaz mantıklı pardon ben PS1 ile karıştırmışım oysaki 2010 yapımları da oynayabiliyormuşuz.

Hocam hepsi çok üst düzey oyunlar inanılmaz uffff 2010 yapımı oyunları oynamak için 2000 TL vermek inanılmaz mantıklı pardon ben PS1 ile karıştırmışım oysaki 2010 yapımları da oynayabiliyormuşuz.
Ben çok üst düzey oyunlar mı dedim? Ayrıca 2010 yapımı oyunlar değil daha yeni nesil oyunlar da var ps3 de. Ayrıca bir çok exclusive oyun var. Ve ben 2000 tl versin mi diyorum? Evet mantıklı değil zaten 2 k vermek ama 2.el ucuza bulabilir sarı siteleden falan.

Ben çok üst düzey oyunlar mı dedim? Ayrıca 2010 yapımı oyunlar değil daha yeni nesil oyunlar da var PS3 de. Ayrıca birçok exclusive oyun var. Ve ben 2000 TL versin mi diyorum? Evet mantıklı değil zaten 2 k vermek ama 2.el ucuza bulabilir sarı siteleden falan.

Haklısınız hocam hemen konu sahibine PS3 alması için öneri vermeliyim çok harikasınız 😍🥰
PS4 Slim ve mat kasa kırdırılabilir mi? Kırdırılabilirse kırdırmalı mıyım ve PS4 Slim mi mat mı almalıyım?

Not: Oyunlara para veremem ama kırdırılamıyorsa mecbur yükletirim.
Ya da PS3 mü almalıyım?

2006 yılında çıkmış bir konsol almalısın kesinlikle üstünden 16 yıl geçmiş olmasına rağmen harika 🥰 🥰 🥰 😍😍😍😍🤪🤪🤪

Haklısınız hocam hemen konu sahibine PS3 alması için öneri vermeliyim çok harikasınız 😍🥰

2006 yılında çıkmış bir konsol almalısın kesinlikle üstünden 16 yıl geçmiş olmasına rağmen harika 🥰 🥰 🥰 😍😍😍😍🤪🤪🤪
Ben illa alsın mı demiştim? Ben hocamızın açtığı konuya cevap falan vermedim. Sadece yanlışınızı düzelttim. Hani şu mario yanlışını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı