PS4 Slim vs Pro

hocabey1

Decapat
Daha fazla  
"PS4 mü kaldı?" gibi şeylerle gelmeyin. PS4 Pro genel olarak daha iyi sanırsam fakat bazı durumlarda Slim'in verdiği FPS'in biraz fazla olduğu hakkında birkaç kaynak buldum, ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bunun doğruluğu, özellikleri ile ilgili bilmem gerekenler, bunlar dışında öneriler ve özellikle de Slim'ya da Pro seçmem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

4K TV kullanıyorum. 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 Pro daha performanslı bir cihaz, 4K destekliyor. Yine de bazı oyunlarda 4K(Resolution modu) yerine 1080p(Performance modu) tercih ederseniz 30FPS yerine 45FPS-55FPS'leri görebiliyorsunuz.

"PS4 mü kaldı?" gibi şeylerle gelmeyin. PS4 Pro genel olarak daha iyi sanırsam fakat bazı durumlarda Slim'in verdiği FPS'in biraz fazla olduğu hakkında birkaç kaynak buldum, ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bunun doğruluğu, özellikleri ile ilgili bilmem gerekenler, bunlar dışında öneriler ve özellikle de Slim'ya da Pro seçmem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

4K TV kullanıyorum. 😃

PS4 Slim sahibiyim RDR2 de kasıyordu en son tavsiye etmem hele ki 2025 senesindeyiz PS5 düşünün duruma göre Pro daha performans tabii ama ben olsam PS5 alırım.

4K TV kullanıyorum. 😃

PS4 Pro performans olarak 2X daha iyidir Slim'den fakat Slim sessiz çalışırken Pro sesli çalışyor bunu da bilin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı