PS4 Slim vs PS4 mat vs PS4 parlak

sakinolum

Decipat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben PS4 Slim aldım 2. el DS4 V2 olduğu için ve Wi-Fi AC desteği olduğu için. Ama cihaz çok ısınıyordu ama nedense fan sesi sıfırdı diyebilirim, duymam için kulağımı yaklaştırmam gerek. Fan sesinin olması için de 5-6 saat GTA 5 girmem gerekiyor ama azıcık bir fan sesi 15 dk oynasam da, 5-6 saat oynasam da aynı şekilde ısınıyordu. Laptop soğutucu aldım PS4 Slim'in altına, olayı çözdüm. Kuzenimde PS4 parlak kasa var, ısınmıyor ama PES 21'de bile bağırıyor. Bir de mat kasa varmış, ona herkes iyi diyor. CUH 1216 olan serisine ben PS4 Slim almakla hata etmedim, değil mi PS4 mat kasa almayarak? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de PS4 Slim'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor, normal PS4 takoz gibi geliyor ama onun da tasarımı iyi. Yardımcı olursanız sevinirim. Pro olayına girmedim, öğrenciyim, bir de odamdaki TV 60 ekran 1080p.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mat kasa fat var bende FFXV giriyorum cihaz böğürüyor resmen ve ortalama bir şekilde ısınıyor.PS4 Slim'de kalmanız mantıklı olacaktır,artısı daha fazla 5 ghz WIFI desteği vs vs.

Arkadaşlar ben PS4 Slim aldım 2. el DS4 V2 olduğu için ve Wi-Fi AC desteği olduğu için. Ama cihaz çok ısınıyordu ama nedense fan sesi sıfırdı diyebilirim, duymam için kulağımı yaklaştırmam gerek. Fan sesinin olması için de 5-6 saat GTA 5 girmem gerekiyor ama azıcık bir fan sesi 15 dk oynasam da, 5-6 saat oynasam da aynı şekilde ısınıyordu. Laptop soğutucu aldım PS4 Slim'in altına, olayı çözdüm. Kuzenimde PS4 parlak kasa var, ısınmıyor ama PES 21'de bile bağırıyor. Bir de mat kasa varmış, ona herkes iyi diyor. Cuh 1216 olan serisine ben PS4 Slim almakla hata etmedim, değil mi PS4 mat kasa almayarak? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de PS4 Slim'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor, normal PS4 takoz gibi geliyor ama onun da tasarımı iyi. Yardımcı olursanız sevinirim. Pro olayına girmedim, öğrenciyim, bir de odamdaki TV 60 ekran 1080p.

Bu arada cuh 2116b.
Cihazın ısındığını nasıl anladınız? Cihaza dokunarak mi? Cihaz ısınıyor olsa fan hızını yükseltirdi. Slim alarak iyi yapmışsınız.

Altı çok ısınıyordu masayı bile ısıtıyordu ama ses çıkarmıyordu laptop soğutucu alıp çözdüm şu an ısınmıyor.
Mat kasa fat var bende ffxv giriyorum cihaz böğürüyor resmen ve ortalama bir şekilde ısınıyor. PS4 Slim'de kalmanız mantıklı olacaktır, artısı daha fazla 5 GHz Wi-Fi desteği vs vs.

Genelde çoğu kişi mat olan kasada sıkıntı olmadığını söylüyor.
Peki sizce DS4 V1 mi daha iyi DS4 V2 mi ikisini de kullandım V2 daha iyi geldi.

Konsolu aldıysanız o cihaz size oyunları oynatır hocam. Birinin şu parçası farklı imiş ne fark eder? Ekranda gördüğünüz şey gene aynı zaten. Aynı konsolların farklı kasa tiplerini niye kıyaslıyorsunuz harbiden anlayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı