PS4 Slim vs Xbox One S

Yayın falan yaparken bir problem olmaz yani değil mi hocam.

Hocam PS4 Slim'de en fazla 720P kayıt alınıyor diye biliyorum (yanlış da biliyor olabilirim).
Oyun alma konusunda problemim yok. Aralarından hangisi daha performanslı ise onu alacağım.

Performans olarak net bir şekilde Slim daha güçlü.
GPU olarak Slim daha güçlü. Xbox One S ise sadece kılpayı bir şekilde CPU yönünde daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam PS4 Slim'de en fazla 720P kayıt alınıyor diye biliyorum (yanlış da biliyor olabilirim).

Performans olarak net bir şekilde Slim daha güçlü.
GPU olarak Slim daha güçlü. Xbox One S ise sadece kılpayı bir şekilde CPU yönünde daha güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p kayıt alınıyor.

Oyun alma konusunda problemim yok. Aralarından hangisi daha performanslı ise onu alacağım.

Kardesım ben PS4 Slim'den yanayım çünkü arasındakı FPS farkı fazla. Tabii oyun tutkunuysan PS4 Slim al ama multımedia, YouTube, Netflix falan ise X1S al. X1S'in GTA V oynarken 21 FPS verirken PS4 Slim, 30-27 FPS arası veriyor. Tavsiyem PS4 Slim.

Kardesım ben PS4 Slim'den yanayım çünkü arasındakı FPS farkı fazla. Tabii oyun tutkunuysan PS4 Slim al ama multımedia, YouTube, Netflix falan ise X1S al. X1S'in GTA V oynarken 21 FPS verirken PS4 Slim, 30-27 FPS arası veriyor. Tavsiyem PS4 Slim.

Dostum ne alaka PlayStation ile de YouTube, Netflix vesayire izleyebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı