PS4 tepki vermiyor

Felix Gallardo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PlayStation güç düğmesine bastığımda bip sesi ile kısa süreli mavi ışık geliyor ve hemen gidiyor daha sonra düğmeye bastığımda ise hiç tepki vermiyor farklı bir prizde denedim, sabit diski çıkarıp tekrar taktım ve cihaz boştayken elektrik boşaltması yaptım fakat hiçbir işe yaramadı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamirciye götürmekden de korkuyorum pek tekin gelmiyorlar bana orijinal ürünü daha da kötü yapacaklarmış gibi bir his var içimde 😅
Hocam o zaman bu yazılımsal bir arıza olma ihtimalini düşürüyor. Yazılımsal bir olsa bile güvenli moda her türlü girmesi gerekli cihazın. Bir fikrim var ama çalışma ihtimali biraz düşük. Yine de denemek isterseniz cihazın HDD'sini bir bilgisayara takıp HDD'yi formatlayın daha sonra Sony'nin sitesinden en son güncel yazılımı USB'ye atıp PS i tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

*
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elimde kalmasın sonra 😂

Hangi PS4 kasasını kullanıyorsunuz?

Hocam olay hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Yani olay nasıl gerçekleşti filan aklıma birkaç şey geldi. Paylaşmak isterim.

Bir anda oldu 2 gün oynamamıştım sonraki gün açtığımda açılmadı mavi ışık yanıp sönüyor açılmıyor sonraki basmamda ise hiç tepki vermiyor o 2 gün içinde elektrik kesintisi olmuştu 1 2 defa haricinde normaldi yani.
Hangi PS4 kasasını kullanıyorsunuz?

CUH-1216a modeli.
Dün çarşıdaki tamirciye götürdüm adam göz ucuyla baktı büyük ihtimal power suppy dan olmuştur dedi 600 liraya yaparım dedi

Bir anda oldu 2 gün oynamamıştım sonraki gün açtığımda açılmadı mavi ışık yanıp sönüyor açılmıyor sonraki basmamda ise hiç tepki vermiyor o 2 gün içinde elektrik kesintisi olmuştu 1 2 defa haricinde normaldi yani.

CUH-1216a modeli.
Dün çarşıdaki tamirciye götürdüm adam göz ucuyla baktı büyük ihtimal Power suppydan olmuştur dedi 600 liraya yaparım dedi.

Hocam makinede statik elektrik olabilir. Bütün kabloları çıkarıp güç tuşuna yaklaşık 30 saniye basılı tutun ardından kabloları takip yeniden açmayı deneyin makineyi. Olmazsa cihazın Power Supply'inde sorun olabilir onu kontrol ettirmenizi öneririm.

CUH-1216a modeli.
Dün çarşıdaki tamirciye götürdüm adam göz ucuyla baktı büyük ihtimal Power suppydan olmuştur dedi 600 liraya yaparım dedi.

Öncelikle dediğim gibi kabloları çıkarıp güç tuşuna yaklaşık 30 saniye basılı tutun kabloları takın ve açmayı deneyin. Statik elektrik kaynaklı ise sorun çözülür.

Hocam makinede statik elektrik olabilir. Bütün kabloları çıkarıp güç tuşuna yaklaşık 30 saniye basılı tutun ardından kabloları takip yeniden açmayı deneyin makineyi. Olmazsa cihazın Power Supply'inde sorun olabilir onu kontrol ettirmenizi öneririm.

Öncelikle dediğim gibi kabloları çıkarıp güç tuşuna yaklaşık 30 saniye basılı tutun kabloları takın ve açmayı deneyin. Statik elektrik kaynaklı ise sorun çözülür.

Onu denendim fakat yine sonuç vermedi.
Power'i elektrikciye götürüp orada yaptırsam riski olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı