PS4 Termal macun Değişimi Deneyimleri

Merhaba kardeşim,
Ne yaptınız, uygulama yapabildiniz mi?

ps4 fat kasamın içini temizleyip mx4 termal macunuyla yeniledim fakat fan sesi hala çok fazla ana menüde ses yok ama oyunda çok fazla çıkartıyor. Cihazda ısınma neredeyse hiç yok sorunu anlayamadım seri no cuh-1116b

Hocam ben PS4 Pro’yu 2019’un haziran aylarında almıştım ve fazla fazla oynamadım yani o günden bu güne dek her gün oynamadım temizlik gerekir mi ve fan sesi oyundan oyuna değişiyor. Örneğin Uncharted ya da Far Cry 3 oynarken fazla ses çıkarmazken Spider-Man oyununda aşırı ses çıkarıyor.

Macun degisimi ve temizlik buyuk fark yaratiyor. PS4 sogutma sistemi zayif oldugu icin her turlu isiniyor ancak temizlik sonrasi fan o kadar hizli calismiyor ancak agir oyunlarda belli bir sure sonra malum jet sesini cikariyor.

İfadeler: HSM
2017'de aldığım PS4 Pro cihazımı geçen ay termal macunu yenilemesi için PS4 tamir dükkanına vermiştim fakat sanırım 5 liralık macun kullandığından dolayı bugünden itibaren cihazı açıp NBA2k oyununa girince cihaz kendini 5-10 dk sonra aşırı ısındı diyerek kapatıyor. Mecburen gereken malzemeleri kendim alıp cihazın macunun yenileyeceğim. Cooler Master MasterGel Pro mu yoksa MX4 mü alsam daha iyi fayda görürüm? Termal pad ile birlikte almayı düşünüyorum onun için hangi markayı önerirsiniz? Bir de Pro'yu açmak için T8 mi yoksa T10 tornavida mı kullanmak gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

T8 tornavida lazım. Macun olarak be MX4 kullandım, memnunum

Artics MX-4 ve Artics termal ped aldım, çok güzel sonuç aldım.
Önceki ve sonraki cihazın sesini çektim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,
Yukarıda bir arkadaş oyun oynamaktan soğudum yazmış, alın benden de o kadar. Ps4 pro kalın kasa fan sesi sorununu çözmek için termal macun değişimi ve temizlik işlemine girmiştim. Mx4 kullandım. 3 gün 30 db civarı ses vardı ama sonra yine 70 db 'e çıktı. Çözümü için başka neler yapmam gerekiyor?

Hocam içini neyle açtın arka vidaları bir türlü açamadım yardımcı olur musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…