PS4 The Last of Us sarar mı?

Hocam tabii ki sarar eğer hikayeyi beğenmez iseniz size bir oyun hediye edeceğim söz.

Nasıl yani?
Uncharted 4 güzel bir oyun fakat mekaniksel açıdan TLOU 1'in gerisinde kalan, öte yandan hikayesel açıdan da TLOU 1'in gerisinde kalan bir oyun. TLOU sizin için daha eşsiz ve güzel bir deneyim olacaktır.

Hocam peki TLOU behind oynamama gerek var mı?
Hocam tabii ki sarar eğer hikayeyi beğenmez iseniz size bir oyun hediye edeceğim söz.

Hocam dalga geçmiyorsunuz değil mi? Çünkü oyun hediye edilmiyor sadece hesapla veriliyor diye biliyorum kod ile veriliyorsa başka. @Emircanazik

Son düzenleme:
Hocam peki TLOU behind oynamama gerek var mı?
DLC'yi oyunu bitirdikten sonra oynamanız lazım oyunu CD ile aldığınızda DLC ile geliyor. DLC kısmına gelirseniz oyunda uyarıyor oyunu bitirmeden oynamanız önerilmez diye.
DLC'de güzel tam oyun kadar güzel olmasa da. Eğer Last Of Us 2'yi oynamayı düşünürseniz 1. oyunu bitirdikten sonra kesinlikle DLC'yi bitirmenizi öneririm.
Açıkçası benim en sevdiğim oyundur.
Ps4 Pro'mu sattım sırf Last Of Us özlediğim için ara ara pişman olurum o derece severim.
Hikaye ilerleyişi ağır gelebilir ancak hikaye oyunu bitirdiğinizde gayet doyurucu geleceğini düşünüyorum.
Hikayesini sevdiğimden 7 kere bitirdim oyunu.
Oyun bana o baba-kız ilişkisini iyi aktardı.
Beni ağlatan nadir oyunlardandır ama bana göre bir duygusallığı var sizi ağlatmayabilir.
Hikayede bir tek yerin olay oluş kısmını sevmem sadece orda kurgudaki sıra değişse mükemmel olurdu diyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı