PS4 TLOU2 ve FIFA21 oynarken ısınıyor

SENTOKI

Hectopat
Merhaba, PS4'ten Fortnite ve The Last of Us part 2 açınca çok ısındı hatası alıyorum. FIFA 21 oynayınca hiç ısınmıyor. Fortnite ve The Last of Us part 2 oynayınca çok ısındı hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıllık cihazım geçen sene yazında böyle olmuştu Ankara'da yaşıyorum çok sıcak oluyor onunda etkisi var mıdır acaba.
Fat kasalar'da maalesef, bir çoğu modelinin hepsinin sıkıntısı ısınma problemidir. İçini açıp temizlemediysen 5 senedir normaldir. Youtube'a Black Konsol yaz, adamlar işin ehli. Numarasını arayıp konuş, göndersem halledebilirmisiniz diye. Yada youtube üzerinden bakıp deniyeceksiniz.

Bu parlak kasa, evet kronik olarak ısınma problemi vardır ama kaliteli bir termal macun sürerek önleyebilirsin.

Daha ucuz bir termal macun var mı önereceğin.
Bu parlak kasa, evet kronik olarak ısınma problemi vardır ama kaliteli bir termal macun sürerek önleyebilirsin.

Bir de tornavida olarak T8 gerekiyormuş doğru mu?

Maalesef önereceğim daha ucuz bir macun yok, Arctic MX-4 zaten ucuz bir macun.

Evet T8 gerekiyor.

Bu uyumlu mu?
Maalesef önereceğim daha ucuz bir macun yok, Arctic MX-4 zaten ucuz bir macun.

Evet T8 gerekiyor.

Termal macun fan sesini ve ısınmayı tamamen çözer mi?

Bu uyumlu mu?
Evet.
Termal macun fan sesini ve ısınmayı tamamen çözer mi?
Sorunu çözecektir, ayrıca tozuda temizlemeniz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@SENTOKI bu videoyu izleyin.

İnşallah kargom erken gelir ve sorunum çözülür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@SENTOKI bu videoyu izleyin.

Bu videoda yararlı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı