A arthurmorgan5454 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 17041052910175549986658271154848.jpg 202,9 KB · Görüntüleme: 136 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 arthurmorgan5454 dedi: PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer. arthurmorgan5454 dedi: PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veya en kötü ıslak mendil Artı 0 Eksi
arthurmorgan5454 dedi: PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer. arthurmorgan5454 dedi: PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veya en kötü ıslak mendil
KS KS A arthurmorgan5454 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. hebevnejs dedi: Mikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer. Veya en kötü ıslak mendil Genişletmek için tıkla... Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle. Dosya Ekleri 17041177665314305143640510954389.jpg 180,9 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. hebevnejs dedi: Mikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer. Veya en kötü ıslak mendil Genişletmek için tıkla... Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 arthurmorgan5454 dedi: Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre. Artı 0 Eksi
arthurmorgan5454 dedi: Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre.
KS KS A arthurmorgan5454 Femtopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #5 Hocam makinanın boyası çıkmış gibi. hebevnejs dedi: Hocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre. Genişletmek için tıkla... Ben kolonya diye biliyorum Artı 0 Eksi
Hocam makinanın boyası çıkmış gibi. hebevnejs dedi: Hocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre. Genişletmek için tıkla... Ben kolonya diye biliyorum
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #6 arthurmorgan5454 dedi: Hocam makinanın boyası çıkmış gibi. Ben kolonya diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kolonya döktüyseniz ve boyası çıkmışsa zaten ne dökseniz,sürseniz işe yaramaz.Ben tozlar kaplamış,silince geçer diye düşünmüştüm.Boyası çıktıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok.Geçmiş olsun. arthurmorgan5454 dedi: Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle. Genişletmek için tıkla... Ama o fotoğrafta ki de boyası çıkmış gibi değilde başka bir şey bulaşmış gibi.Damla izleri falan var hocam. Artı 0 Eksi
arthurmorgan5454 dedi: Hocam makinanın boyası çıkmış gibi. Ben kolonya diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kolonya döktüyseniz ve boyası çıkmışsa zaten ne dökseniz,sürseniz işe yaramaz.Ben tozlar kaplamış,silince geçer diye düşünmüştüm.Boyası çıktıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok.Geçmiş olsun. arthurmorgan5454 dedi: Teşekkürler, eğer olmazsa tekrardan haber veririm. Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü Hala böyle. Genişletmek için tıkla... Ama o fotoğrafta ki de boyası çıkmış gibi değilde başka bir şey bulaşmış gibi.Damla izleri falan var hocam.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 4 Ocak 2024 #7 Kolonya, boyayı sökecek kadar kuvvetliymiş. En kötü yeni kapak alırsın. Skin kaplayabilirsin. Daha da kötüsü ona yakın bir renk elde etmek için karışım yapıp boyayabilirsin. Artı 0 Eksi
Kolonya, boyayı sökecek kadar kuvvetliymiş. En kötü yeni kapak alırsın. Skin kaplayabilirsin. Daha da kötüsü ona yakın bir renk elde etmek için karışım yapıp boyayabilirsin.