arthurmorgan5454
Femtopat
Daha fazla
Mikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer.PS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım?
Veya en kötü ıslak mendilPS4 üstüne kolonya dökülmüş ve yuvarlak yuvarlak lekeler oluşmuş, ne yapmalıyım?
Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndüMikrofiber bezin üstüne çok az bi’ su döküp Ps 4’ünüzü öyle silerseniz,geçer.
Veya en kötü ıslak mendil
Hocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre.Teşekkürler,
eğer olmazsa tekrardan haber veririm.
Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü
Hala böyle.
Ben kolonya diye biliyorumHocam sorması ayıp;ne döktüğünüzü biliyor musunuz ? Yani suyla çıkmadığına göre.
Hocam kolonya döktüyseniz ve boyası çıkmışsa zaten ne dökseniz,sürseniz işe yaramaz.Ben tozlar kaplamış,silince geçer diye düşünmüştüm.Boyası çıktıysa yapabileceğiniz pek bir şey yok.Geçmiş olsun.Hocam makinanın boyası çıkmış gibi.
Ben kolonya diye biliyorum
Ama o fotoğrafta ki de boyası çıkmış gibi değilde başka bir şey bulaşmış gibi.Damla izleri falan var hocam.Teşekkürler,
eğer olmazsa tekrardan haber veririm.
Hocam ıslak mendille denedim biraz bekledim eski haline geri döndü
Hala böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.