Battle.net üzerinden hesabınızı eşitleyeceğini sanmıyorum çünkü Blizzard ve Activision firmaları birbirinden farklı firmalar. Attığım link üzerinden Battle.net hesabınızı Activision hesabınıza bağlarsanız hesabınızı kesin bir şekilde aktarmış olursunuz. Yine de yapamazsanız Discord üzerinden yazabilirsiniz: mg#7116
Battle.net üzerinden bir hesap açıp settings > connections sekmesi üzerinden PSN hesabı ile eşleştirdik arkadaş oyunu indirdiği zaman deneyeceğiz teşekkürler açıklamanız için.
ps4 ve pc den oynuyorum aynı hesaptan, ps4 den multiplayer i pc den oynayabilir miyim ?
ps4 ve pc den oynuyorum aynı hesaptan, ps4 den multiplayer i pc den oynayabilir miyim ?
ps4 den oynadığınız modern warfare multiplayer i pc dende oynayabiliyor musunuz ?
Bilgisayardan giriyorum oyuna 1 level playstationdan giriyorum normal levelım(41) yani ps4 deki accountum bilgisayara geçiremiyorum belki de söylediklerinizi yanlış yapıyorum Allah rızası için yardım ederseniz mutlu olurum .
Bilgisayardan giriyorum oyuna 1 level playstationdan giriyorum normal levelım(41) yani ps4 deki accountum bilgisayara geçiremiyorum belki de söylediklerinizi yanlış yapıyorum Allah rızası için yardım ederseniz mutlu olurum .
Sign in to your Activision account to manage your profile, security, and access across Call of Duty and other Activision titles.
s.activision.com
Bu sayfaya girip oturum açın. Sonra da "ACCOUNT LINKING" başlığı altından PSN ve Battle.net hesaplarınızı bağlayın. Yanlış hesaplar bağlıysa "unlink" seçeneği ile bağlantıyı kesin, ardından yeniden bağlayın.