PS4 Ultimate Player 1Tb mı XBOX ONE 1Tb/To mu?

• Konuyu başlatan Joad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.917
J

Joad

Ziyaretçi
Yeni nesil oyun konsolları için yeni revizyonlar duyurulduğundan beri büyük bir ikileme girdim. İki sistemden birini almak istiyorum, ama bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangisini seçmeliyim?

XBOX ONE - Beğendiğim Yönleri
- Netflix vb. dizi / film izleme servislerine açık olması
- Medya oynatmada daha güçlü olması
- Geriye dönük uyumluluk ile XBox 360 oyunlarını çalıştırabilmesi
- Sırf kağıt üzerinde de olsa işlemci hızının daha güçlü olması

XBOX ONE - Beğenmediğim Yönleri
- Kasanın çok büyük ve de kaba olması

PlayStation 4 - Beğendiğim Yönleri
- Indie oyun tarafında daha güçlü olması
- Grafik kabiliyetlerinin daha güçlü olması

PlayStation 4 - Beğenmediğim Yönleri
- Oyun odaklı olması
- Medya yönünde zayıf olması

Eğer medyayı ve interneti oyunlardan daha önde görüyorsanız Xbox One, oyunlar sizin için daha önemliyse ps4'tür. Konsolları alanların çoğu(çoğu dediğime bakmayın yaklaşık ps4'ün 2 kat daha fazla tercih ediliyor.) oyun için aldıklarından dolayı Ps4 daha çok satmıştır. Bende konsolu sadece oyun için almak istediğimden ps4 aldım. İnanın hiç mi hiç pişman değilim. Xbox'in özel oyunları bile full hd değil. Çoğu oyunları(%75) full hd değil. Xbox'ı tek aldırtan yönü medya ve internet performansıdır. Allah hiç kimseyi ps4'ün yolundan şaştırmasın. :):):)

Benim de kafamı karıştırdınız. :D Şimdi ben de PS4 düşünür oldum, çünkü oyunları gerçekten de FHD oynamak istiyorum. PS4'da o oran ne kadar ki? Bir de Sony'nin gelecek için multimedya vaadleri var mı?

Tam bir Netflix delisiyim, o yüzden ben izlerim. Daha çok multimedya cihazı olarak düşünüyorum ben. Ama Flac desteklemiyor ikisi de, o yüzden PS4 alacak gibiyim. Grim Fandango oynarım en azından, Remaster tarafında en iyi desteği PS4 veriyor.

Bilgisayarım var zaten, sadece gelmişken multimedya özelliklerinden de yararlanmak istemiştim, bu kadar sert çıkılmanız gerekmezdi. Oyunların 1080p'de çalışması nedeniyle PS4 alacak gibiyim. Hem daha şık, hem kütüphanesi geniş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı