PS4 Slim 1TB vs XBOX ONE S

Öncelikle yaşım küçük dalga geçmezseniz sevinirim.
Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Babam PYBS kazandığım için hediye alacak. Bugüne kadar PS4 Slim 1 TB almayı planlıyordum ama Media Markt dolaşırken XBOX One S 1 TB + Battlefield 5 + 3 Aylık Live üyeliğini 1699 liraya gördüm. PS4 Slim + 1 Kol 2500 Lira olduğu için XBOX almayı düşündüm. Ne alacağıma karar veremedim XBOX One S'in 1699 lira olduğu için birazda yaklaştım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta kesinlikle One S almalısın. Aradaki farka kesinlikle değmez.

Mediamarkt hakkında şunu söyleyeyim. Ben geçen günlerde Çanakkale Mediamarkt'da gezerken bir çalışan bana "Mediamarkt kart almak ister misin?" diye sordu. Tamam dedim, çıkarttık.

Ara sıra indirim oluyor. En son kart çıktığı gün indirim veriyor. 1700 yerine 1650 TL'ye inmesi gerek.

Mediamarkt'a gidip sor. Bilgi al bu kart ile ilgili.

Ayrıca bu kart fiziksel bir kart değil, sanal. Ama yaşın küçük olduğu için alamazsın, baban alır.

O fiyata çok güzel bir bisiklet al ve gez. Bizler oyun konsolları yüzünden asosyal yetiştik, bari bizden sonrakiler bu hatayı yapmasın.

Ne güzel işte pislik dünyanın pisliklerinden uzak durmuş oluyorsun evde oyun oynayarak. Yolda otururken ezilme riskin falanda olmuyor.

Son düzenleme:
Ne güzel işte pislik dünyanın pisliklerinden uzak durmuş oluyorsun evde oyun oynayarak. Yolda otururken ezilme riskin falanda olmuyor.
Bu konuya girip konuyu amacından çıkartma lütfen. Konu Oyun vs Gerçek Hayat değil.

Ama oyun yerine gerçek hayatta kendini geliştirecek şeylere harcaması konusunda elbette arkasındayım. Oyun sadece zaman öldürme eylemidir. Ama zamanı öldürürken eğlendirir, uyuşturucu gibidir.

Bisiklete binmek, yüzmek, koşmak daha iyidir. Bunun tersini kimse söylemeyez.

Ayrıca oyun bağımlılığı da bir hastalık, pek çok psikolojik ve fiziksel hasara yol açar, obezite ile başbaşa kalıp, kansere kadar yolu var.

Konunun kansere kadar uzama sebebi dengesizlik, Oyunları dağıtan elemanlar zaten gün içi hareket edilmesi, ara vererek oyun oynanmasını tavsiye ediyor.

Bu konuya girip konuyu amacından çıkartma lütfen. Konu Oyun vs Gerçek Hayat değil.

Ama oyun yerine gerçek hayatta kendini geliştirecek şeylere harcaması konusunda elbette arkasındayım. Oyun sadece zaman öldürme eylemidir. Ama zamanı öldürürken eğlendirir, uyuşturucu gibidir.

Bisiklete binmek, yüzmek, koşmak daha iyidir. Bunun tersini kimse söylemeyez.

Ayrıca oyun bağımlılığı da bir hastalık, pek çok psikolojik ve fiziksel hasara yol açar, obezite ile başbaşa kalıp, kansere kadar yolu var.

Konunun kansere kadar uzama sebebi dengesizlik, Oyunları dağıtan elemanlar zaten gün içi hareket edilmesi, ara vererek oyun oynanmasını tavsiye ediyor.

Konuyu amacından ben çıkarmadım arkadaş iki üründen birini sormuş ve bir başka üye ise alakasız bir cevap vermiş.

İnternetten alışverişe güveniyorsan bunu almani öneririm. Satıcı konusunda şüphen olmasın. Oyunlarımı hep buradan alırım, hiç kusur etmediler. Eğer baban izin vermezse mecbur MediaMarkt'daki XB1 S paketini almalısın.
Screenshot_2019-06-05-20-23-53-629_com.dmall.mfandroid.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı