Merhaba arkadaşlar şu anlık PlayStation 4 için fakat ileride 3070 ekran kartına uygun monitör arayışındayım. 2K olması ilerisi için önemli bir kriter 144 Hz'den az olmaması gerek. Şu an bu monitörler düşünüyorum sizce hangisi daha ideal? Başka önerileriniz varsa açığım.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben Gamepower'dan neden uzak durulması gerektiğini anlamış değilim. Anlatabilir misiniz? Çünkü 1 yıldır Gamepower monitör kullanıyorum ve hiçbir sorun olmadı şu ana kadar.
Ben Gamepower'dan neden uzak durulması gerektiğini anlamış değilim. Anlatabilir misiniz? Çünkü 1 yıldır Gamepower monitör kullanıyorum ve hiçbir sorun olmadı şu ana kadar.
Merhaba arkadaşlar şu anlık PlayStation 4 için fakat ileride 3070 ekran kartına uygun monitör arayışındayım. 2K olması ilerisi için önemli bir kriter 144 Hz'den az olmaması gerek. Şu an bu monitörler düşünüyorum sizce hangisi daha ideal? Başka önerileriniz varsa açığım.
8 Bit + FRC ile 16.7 milyon renk derinliği değil de 1.07 milyar renk.
Çok daha iyi renk gamı.
HDR10 değil HDR600, HDR10 aşırı giriş seviye bir değer.
Pivot ayak.
Yüksek parlaklık seviyesi.
Ve ışıklı.
Odyssey G5'de HDR600 destekliyor. Neden bazı sitelerde HDR10 yazıyor bilmiyorum ama kontrol ettim HDR600 desteği var. Ki HDR10 olsaydı bile ekstradan 700 TL'yi hakketmezdi.