Odyssey G5'de HDR600 destekliyor. Neden bazı sitelerde HDR10 yazıyor bilmiyorum ama kontrol ettim HDR600 desteği var. Ki HDR10 olsaydı bile ekstradan 700 TL'yi hakketmezdi.
Odyssey G5'de HDR600 destekliyor. Neden bazı sitelerde HDR10 yazıyor bilmiyorum ama kontrol ettim HDR600 desteği var. Ki HDR10 olsaydı bile ekstradan 700 TL'yi hakketmezdi.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dediklerinize göre biraz kararsız kaldım. Peki attığım monster marka monitör sıkıntısı nedir sizce hem 32 inç hem 165 hz olması f/p açısından bana iyi geldi dediğiniz gibi bazı özelliklerine baktım hdr 10 ve 16 milyon renk olması eksi yönü ama acaba başka kötü özelliği var mıdır ?
Dediklerinize göre biraz kararsız kaldım. Peki attığım Monster marka monitör sıkıntısı nedir sizce hem 32 inç hem 165 Hz olması F/P açısından bana iyi geldi dediğiniz gibi bazı özelliklerine baktım HDR 10 ve 16 milyon renk olması eksi yönü ama acaba başka kötü özelliği var mıdır?
Merhaba arkadaşlar şu anlık PlayStation 4 için fakat ileride 3070 ekran kartına uygun monitör arayışındayım. 2K olması ilerisi için önemli bir kriter 144 Hz'den az olmaması gerek. Şu an bu monitörler düşünüyorum sizce hangisi daha ideal? Başka önerileriniz varsa açığım.
Samsung HG70qqm kullanıyorum. 8Bit+frc gerçekten muazzam bir teknoloji. Konu sahibi bu yorumları dikkate almasın. 3000 TL bütçesi varsa HG70qqm alsın geçsin diyorum.