PS4 ve LG G5'le iPhone 7 Plus'la Takas Edilmeli mi?

~Marshmallow~

Hectopat
Şimdi ben PlayStation 4 Pro aldım 16 ay garantisi var, bana içindeki oyunlarla beraber 2200 TL'ye gelmiş oldu. Bir de telefonum var LG G5 1500 TL'ye aldım, 8 ay garantisi var. iPhone 7 Plus (32 GB) ile takas etmeli miyim?
Adam bir takas uygulamasında 3300 TL'ye satıyor. Sizce takas etmeli miyim? Bir de sıkıntı olur mu sabıka ile ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben PlayStation 4 Pro aldım 16 ay garantisi var, bana içindeki oyunlarla beraber 2200 TL'ye gelmiş oldu. Bir de telefonum var LG G5 1500 TL'ye aldım, 8 ay garantisi var. iPhone 7 Plus (32 GB) ile takas etmeli miyim?
Adam bir takas uygulamasında 3300 TL'ye satıyor. Sizce takas etmeli miyim? Bir de sıkıntı olur mu sabıka ile ilgili?
Bence mantıksız bir takas olur. Bir telefon uğruna iki cihazdan olacasınız değmez.

Bir sorunlar karşılamanız dışında bence gereksiz bir takas olur.
İki ürün, tek ürün mantıksız geliyor. Telefon aman aman bir model değil ve ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum. Etmemeniz taraftarıyım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı