SethDawson Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Merhaba, PS4 ve PC üzerinden Warzone oynuyorum. Her ikisi de aynı hesap üzerinden. PS4'ten Modern Warfare Multiplayer almak istiyorum. PS4'te aktifken aynı zamanda PC üzerinden de girebilir miyim? Bilgisi olan veya bu şekilde oynayan varsa bilgilendirir mi?
Merhaba, PS4 ve PC üzerinden Warzone oynuyorum. Her ikisi de aynı hesap üzerinden. PS4'ten Modern Warfare Multiplayer almak istiyorum. PS4'te aktifken aynı zamanda PC üzerinden de girebilir miyim? Bilgisi olan veya bu şekilde oynayan varsa bilgilendirir mi?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #2 SethDawson dedi: Merhaba, PS4 ve PC üzerinden Warzone oynuyorum. Her ikisi de aynı hesap üzerinden. PS4'ten Modern Warfare Multiplayer almak istiyorum. PS4'te aktifken aynı zamanda PC üzerinden de girebilir miyim? Bilgisi olan veya bu şekilde oynayan varsa bilgilendirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, giremezsin. Artı 0 Eksi
SethDawson dedi: Merhaba, PS4 ve PC üzerinden Warzone oynuyorum. Her ikisi de aynı hesap üzerinden. PS4'ten Modern Warfare Multiplayer almak istiyorum. PS4'te aktifken aynı zamanda PC üzerinden de girebilir miyim? Bilgisi olan veya bu şekilde oynayan varsa bilgilendirir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, giremezsin.