PS4 ve PS Neo Arasında Grafik Kalite Farkı Var mı?

Erken bir soru olacak ama çok mu fark olur grafik yönünden? Ve PS4'e oyun desteğini keserler mi?

ps4 ve neo'ya da aynı oyunlar çıkacak merak etme , tahmini 450-500 dolar olması bekleniyor.Arkadaşın dediği gibi fahiş bir fiyattan çıkmaz en azından avrupada ve amerikada.E tabi bizde 3 lira olunca dolar en az 2000 tl olacaktır.O kadar fiyat farkına değer mi değmez mi 7 Eylül'de görücez.O zamana kadar bekleyin sizde benim gibi ondan sonra tekrar konuşuruz :)

ps4 ve neo'ya da aynı oyunlar çıkacak merak etme , tahmini 450-500 dolar olması bekleniyor.Arkadaşın dediği gibi fahiş bir fiyattan çıkmaz en azından avrupada ve amerikada.E tabi bizde 3 lira olunca dolar en az 2000 tl olacaktır.O kadar fiyat farkına değer mi değmez mi 7 Eylül'de görücez.O zamana kadar bekleyin sizde benim gibi ondan sonra tekrar konuşuruz :)
Peki elimde Superslime ve 9 oyunlu PS3 var. Sizce bunu ne kadara satarım?

Ön siparis fiyati 3000 tl gibi ucuk bir fiyat ve siz zar zor ikna etmissiniz benim fikrim eğerki 4k televizyonunuz yoksa hem beklemek hemde 1500 tl fiyat farki odemek istemiyorsaniz ps4 almanizda ps neo nun fiyati bence cok ucuk ama yinede karar sizin
sony tarafindan degil o ön siparis 550 dolar olur max

kesinlikle ps3 al 4 alirsan oyun parasi icin de uğraş gerekir :) 3 un exqurisive oyunlarida guzel hem

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı