PS4 mü yoksa Technopat youtube kanalında bulunan 1500 tl değerinde olan bilgisayarı almamı tercih edersiniz? (VESTEL SMART 42FA7500 106 EKRAN LED modelinde hiç kullanmadığımız bir televizyonumuz var.)
Kullanıma bağlı. Mesela kendimi örnek verirsem ödev yapmak , oyun oynamak vb. gibi çok işlevde pc yi kullanıyorum ama sadece oyun oynasam ps4 ü tercih ederdim. Sonuçda bir dosyayı indirme zorluğunu ps de çekmek istemiyorum. -Oyum pc ye
Yerin dibine geçirmişsin sen de Baskın olarak istediğin neyse onu al. Ama örnek vereyim X360'da internette surf yapabiliyordum flash player dışında düzgün çalışıyordu. O özellik PS4'te varsa ve PlayStation oyunlarını seviyorsan konsolu alman daha iyi olur. Yine de benim düşüncem pc tarafına.
Yerin dibine geçirmişsin sen de Baskın olarak istediğin neyse onu al. Ama örnek vereyim X360'da internette surf yapabiliyordum flash player dışında düzgün çalışıyordu. O özellik PS4'te varsa ve PlayStation oyunlarını seviyorsan konsolu alman daha iyi olur. Yine de benim düşüncem pc tarafına.