PS4 veya XBOX One: Hangisini tercih etmeliyim ?

Hepinize iyi akşamlar. Uzun zamandır konsol almak için bir plan yapıyorum. Konsol almak için şuan maddi bir sıkıntım yok. Kararsız kaldım Hangisi ve hangi özellikle seçilmeli. Xbox one ' da oyun yükleme hızı çok kötü diyorlar. Ps4 arkadaşımda var inceledim fakat XONE'yi hiç denemedim. Tercihimde yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş bence sen çok fazla yorumlara bakma konsollarda donanım performansı pek önemli değildir sen 3 metre uzaklıkta bir televizyona bakacaksın gönlün hangisini istiyorsa onu al konsollarda donanıma bakmak büyük hatadır önemli olan ona çıkan oyundur benim gönlümden ps4 geçti onu alacağım gönlün hangisini isterse onu al :D.
 
Hayatında Playstation yüzü görmemiş arkadaşların yaptığı savunmalara bakma. Benim tercihim PS4 olur ama xBox One'ın sorun çıkaracağını sanmam.
 
Yok artık 50 60 fps artış diyorsunuz. :D En fazla Dx12 ile 900p çıkan oyun 1080p çıkar.
Bak 50 60 fps üstünüde yapabilirler konsolun olayı donanım değil eldeki malzeme bu çıkacak malda bu hesabı yok konsollarda her zaman en üstüne geçebilirler isteseler xbox one öyle bir oyunlar çıkartılırlar ps4 unutulur isteseler ps4'e öyle bir oyunlar çıkartılırlar xbox one tarih olur yani 50 60 fps bize zor onlara kolay ama iş ticarete kaçıyor kendilerini fazla kasmamak için.
 
PS4 sadece oyun odaklı. XBox One ekstra olaraktan diğer eğlencelere ve televizyon işine de girişmekte. Ama her ne olursa olsun PS4 ;) PS3 mü X360 mı deseydin X360 diyebilirdim. Hoşuna gideni al derdim ama PS4 mü XOne mı dersen tek diyeceğim Ps4 almandır.
 
ben xbox one aldım
iyi güzel ama oyun alacak yer yok online almalısın ve kardeşlik falan çok yok ps4 de muhteşem

ama xbox da güzel eğlenceli tavsiye ederim
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı