PS4 vs PC

PS4 vs PC

• PS4

• PC

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhabalar, bugün bır arkadaşım ile tartışmaya girdik. Ben PC diyorum o PS diyor. Sizce hangisi daha iyi?
Not: Her yönden.

Ben PC der susarım.
Çok uzatmayın tartışmanızı bence aranız bozulmasın sudan sebeplerle zevk meselesi bence. Mesela ben gamepad ile hiç oynayamadığım için PC seçtim.

Neden olduğunu açıklarsanız sevinirim, o 1 PS4 büyük ihtimalle arkadaşım.

Her yönden derken?
Tabii ki PC olur o zaman sonuçta PS bir PC değil her işinizi görmez amacı oyun oynamaktır. Ama oyun kısmında da 2013'ten günümüze hatta 2-3 yıl da üstüne koyun toplam 9-10 yıllık halen 30 FPS minimum oyun oynatan bir makine elbette muazzam açıkçası PS2'den sonra PS kullanmaya gerek görmedim.

Çünkü bilgisayar hem oyun açısından daha iyi hem de birçok kullanım alanı var. Oyun açısından daha iyi grafikler ve daha iyi bir performans veriyor. Mod kurabiliyor ve daha ucuza oyun alıyorsunuz. Özelliklerini kolayca yükseltebiliyor veya değiştirebiliyorsunuz. Bu güzel sosyalde dolaşabiliyorsunuz. Her açıdan daha iyi. PS4 tek bir konuda iyi o da özel oyunlarının olması.

Arkadaşım ile her yönden tartıştık, bana göre PS'nin kontrolleri bile zor.

Kişisel bir tercihtir bu, kimine göre PC kimine göre ps, bana sorarsan PC derim.
-Ps de sabit FPS olur FPS ne düşer ne azalır?
-PC'de FPS bazen sabit olmaz, takılmalar olabilir.
-Ps oyunları PC oyunlarına göre daha pahalıdır.
-Aklıma gelenler bunlar, aklına daha fazla karşılaştırma gelen varsa yazsın.

Bir oyuna 400 500 Tl verebilecek maddi durumun varsa PS 5. Fps, Moba tarzı oyunlar oynuycaksan Pc.

Merhabalar, bugün bır arkadaşım ile tartışmaya girdik. Ben PC diyorum o ps diyor. Sizce hangisi daha iyi?
Not: Her yönden.

Ps 4 bundan 8 yıl önce çıkmış bir teknoloji günümüzde şu an 3000TL satılıyor. Ve size oyunlarda maksimum 30 FPS verebilecek bir teknoloji eğer günümüz için konuşursak PC çok daha mantıklı ve karlı bir yatırım olacak. Ayrıca güncel olarak aldığınız bir PC size her alanda hizmet edebilecekken PS4 sadece oyun arada Netflix gibi hizmetleri var başka bir amacı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…