PS4 vs PC

White dragon

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Düşündüm ama sorumun cevabını bulamadım PS4 alırsam 2. el kırık almak (cihazın yazılımı kırık) zorundayım. PC için toplam her şey dahil 5000 TL ama aklımda PS4 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el ve orijinallini yitiren PS4 yerine PC tercih edin. PS4 illa bir ara alınır fakat PC günümüz şartlarında daha şart bir hale geldi. Ayrıca PC'de imkanınız daha fazla olur.

Evet ama piyasa malum PC alırsam korsan kullanmayacağım 5000 TL biraz zorlar ama alabilirim o yüzden ucuza PS4 almak istedim.

oyun içinse 5000 tllik bir pc çok işine yaramaz oynarsın ama öyle battelfield cyberpunk 2077 gibi oyunlarda çok donarak oynarsın ama cs go varolant gibi oyunları oynarsın ve iş eğitim gibi şeylerde kullanılabilir ama sırf oyun içinse ps4 ama bilgisayaranız yoksa bilgisayar

Düz PS4 değil Slim versiyonu belki Pro alabilirim.
Oyun içinse 5000 TL'lik bir PC çok işine yaramaz oynarsın ama öyle battelfield Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda çok donarak oynarsın ama CS:GO Valorant gibi oyunları oynarsın ve iş eğitim gibi şeylerde kullanılabilir ama sırf oyun içinse PS4 ama bilgisayaranız yoksa bilgisayar.

Bilgisayarım var yani beni idare ediyor 4 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce 610M 1GB i3 3100M.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı