Hangisini almalıyım? Çok uzun süre aktif kullanacağım, ses yapmasından tutun donmasina, ne bileyim oyun yükleme süresinden, akıcılığa her şeyini karşılaştırdığımızda tabii ki Pro daha iyi ama, çoğu kişi PS4 al diyor arada kaldım. 2.ci el alacağım bu arada.
Eski bi' PS4 Slim kullanıcısı olarak Slim almanı öneririm. PS 4 Pro alma, sakın düşme o tuzaklara sırf adında “Pro” var diye. Pro büyük umutlarla beklenmiş ve o beklentileri sağlayamamıştır hocam.
Dostum az biraz baktım ps4 pro’nun sıfırı 18 k’ya satılıyor.O fiyata sarı sitede hiç
açılmamış Ps 5’ler var.Amazondan almasaydım oradan alacaktım bende.
Arkadaşlar alabilsem PS5 alacağım zaten, azerbaycanlıyım burada 2ci eller çok ucuza bulunabiliyor piyasayı araştırırsan, PS5 2.ci el Max 850manata bulursun ama PS4Pro 400-600 arası her fiyata var ve para ekleme şansım yok, zaten GTA6 ya kadar kullanıp satıp PS5Pro'ya geçmeyi düşünüyorum, hiç PS sahibi birisi olmayarak.
Hangisini almalıyım? Çok uzun süre aktif kullanacağım, ses yapmasından tutun donmasina, ne bileyim oyun yükleme süresinden, akıcılığa her şeyini karşılaştırdığımızda tabii ki Pro daha iyi ama, çoğu kişi PS4 al diyor arada kaldım. 2.ci el alacağım bu arada.
Pro'dan uzak durulmalı daha yaygın ve verimli Pro bence fiyatını hak etmiyor Slim alın paranızı topladıktan sonra satıp PS 5 modeline geçiş yaparsınız.