PS4 vs PS4 Pro

Eski bi' PS4 Slim kullanıcısı olarak Slim almanı öneririm. PS 4 Pro alma, sakın düşme o tuzaklara sırf adında “pro” var diye. Pro büyük umutlarla beklenmiş ve o beklentileri sağlayamamıştır hocam.

PS 5 için yeterli bütçeniz var ise ona yönelin derim bende. PS 4 bile artık mazide kalmaya başlıyor.

4K falan diyorlar hocam testleri var tabii ne kadar başarılı orası tartışılır da çok da kötü değil be.

Pro'dan uzak durulmalı daha yaygın ve verimli Pro bence fiyatını hak etmiyor Slim alın paranızı topladıktan sonra satıp PS 5 modeline geçiş yaparsınız.

Hmm bak bu yorumu yapan da çok var galiba Slim alacağım bu gidişle 😅

4K falan diyorlar hocam testleri var tabii ne kadar başarılı orası tartışılır da çok da kötü değil be.

Hmm bak bu yorumu yapan da çok var galiba Slim alacağım bu gidişle 😅

Türkiye 2. el piyasasında daha mantıklı çünkü 8-10k Pro'ya vermek yerine insanlar PS 5 modeline yöneliyor senin ulkendeki piyasaya hakkında bilgi sahibi değilim arada Max 50-100 manatlik fark varsa Pro alınabilir.

Hocam kötü/iyi meselesini geçtim. PS 4 Pro ile Slim arasında fiyat açısından dağlar kadar fark var. Özelliklere baktığınızda aradaki fiyat farkını hak etmeyeceğini anlarsınız zaten. PS 5'e şu an geçemem diyorsanız ben açıkça söylüyorum sırf modeli yüksek diye Pro'yu almış olursunuz. Slim alınca Plus üyeliği/oyunlara ayrıca da paranız kalacak. PS Store'daki fiyatlar maalesef çok kazık.

Hocam kötü/iyi meselesini geçtim. PS 4 Pro ile Slim arasında fiyat açısından dağlar kadar fark var. Özelliklere baktığınızda aradaki fiyat farkını hak etmeyeceğini anlarsınız zaten. PS 5'e şu an geçemem diyorsanız ben açıkça söylüyorum sırf modeli yüksek diye Pro'yu almış olursunuz. Slim alınca Plus üyeliği/oyunlara ayrıca da paranız kalacak. PS Store'daki fiyatlar maalesef çok kazık.

Evet ama bizde dağlar kadar fark yok hocam sizde durumları bilmiyorum ama bizde iyi yani o yüzden Pro tercih edeceğim gibi duruyor oyunları Azerbaycan kartları kapalı olduğu için mecbur Türkiye'den alıyorum bana uyguna geliyor sizin adınıza çok üzgünüm hiç bunu hak etmiyorsunuz ama ben mecbur sizden almak zorundayım çünkü kartlar tamamen Azerbaycan'a kapalı maalesef.

Son karar sizin tabii ki de şimdiden hayırlı olsun bu arada neden PC modellerine bakmiyorsunuz.

Hocam şöyle PC modelleri normal seviyede her oyunu sorunsuz açabilecek bir PC almaya kalksam en az 1.500'den başlıyor fiyatlar maalesef PC'ye çok talep olmadığı için 2ci eli yok denecek kadar az maalesef bu yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı