PS4 vs PS4 Slim

• Konuyu başlatan qiro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 58
  • Görüntüleme 3.454
Fat kasa ve Slim kasa donanım olarak aynıdır ve tek farkları Slim kasanın sessiz olması, daha az güç tüketmesidir. Fat kasa alınır fakat parlak yüzeyi olmayanlardan almanı öneririm. Onlar da sessiz çalışıyor. Kısacası hangisinin görünüşü iyiyse onu al.

Slim ikinci elde daha garantidir. Eğer temiz olmayan bir fat kasa alırsanız üzer sizi. Bende Slim vardı sattım. Çok sesli çalışıyor. Onu bilin özellikle yeni nesil oyunlarda.

Slim. Daha kullanışlı.

Slim kasa var bende. Slim al çünkü çok sesiz çalışıyor.

Fat yerine Slim alın. Aradaki fiyat farkını biraz daha düşürtmeye çalışın. Slim daha yeni bir sürüm olduğu için daha iyi tercih olur.

Ses benim için sorun değil dolaba koyacağım ses gelmez zaten. Görünüş önemli değil eğer özellikler aynıysa fark etmez 300 TL vermeye değmez. Zaten o parlak olmayanlar ses yapmıyormuş galiba onlardan alırım. Güç konusu önemli değil. @Ahpketsnbteine Slim + yönü neler?

Fat kasaya göre sorunları azdır slimin ve eğer siz tekrar satmak isterseniz öncelik hep slimdedir çünkü yeni kasa.

Ses benim için sorun değil dolaba koyacağım ses gelmez zaten. Görünüş önemli değil eğer özellikler aynıysa fark etmez 300 TL vermeye değmez. Zaten o parlak olmayanlar ses yapmıyormuş galiba onlardan alırım. Güç konusu önemli değil. @Ahpketsnbteine Slim + yönü neler?
Hocam Fat kasa kolay kolay ısınmıyor. Slim kasa dediğim gibi daha az güç tüketiyor elektrikten o kadar. Başka farkı yok. 1-2 FPS daha stabil o da bir şey değil zaten. Bence dolaba koymayın çünkü PS4 bozulabilir ama parlak kasa almayın. CUH 1216 diye geçen kasaları alın Fat alacaksanız. Hangisi ucuz ise onu alın aynı şey zaten iki kasa da. PS4 Slim daha küçük. Ayrıca Fat kasa sorunlu değil. Parlak kasalardan CUH 1116 sorunsuz ve bunun dışında mat kasalar yine sorunsuz. Slim yeni olsa bile Fat kasa yine güncelleme alıyor. İkisi de aynı anda bitecek.

Hocam Fat kasa kolay kolay ısınmıyor. Slim kasa dediğim gibi daha az güç tüketiyor elektrikten o kadar. Başka farkı yok. 1-2 FPS daha stabil o da bir şey değil zaten. Bence dolaba koymayın çünkü PS4 bozulabilir ama parlak kasa almayın. CUH 1216 diye geçen kasaları alın Fat alacaksanız. Hangisi ucuz ise onu alın aynı şey zaten iki kasa da. PS4 Slim daha küçük. Ayrıca Fat kasa sorunlu değil. Parlak kasalardan CUH 1116 sorunsuz ve bunun dışında mat kasalar yine sorunsuz. Slim yeni olsa bile Fat kasa yine güncelleme alıyor. İkisi de aynı anda bitecek.

Fat kasaya göre sorunları azdır SLI'min ve eğer siz tekrar satmak isterseniz öncelik hep slimdedir çünkü yeni kasa.

Ben aldığım hiçbir ürünü tekrar satmam çok sıkıntı değil benim için. Sırf görünüşü iyi diye Slim'e o kadar para vermem. Ama DualShock V2 alırım o kesin. Bir sorum daha olacak fat kasa ile DualShock V2 kullanılıyor mu?

Aslında pek fazla bir fark yok. Daha kullanışlı. Ses olayları ve birazda FPS oynamaları. Paran hangisine yetiyorsa onu al.

Kesinlikle PS4 Slim alın. PS4 Fat'in fan sesi çekilmez. Dolaba koysanız bile rahatsız eder. Ayrıca Slim yenilenmiş seri olduğundan herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz daha azdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle PS4 Slim alın. PS4 Fat'in fan sesi çekilmez. Dolaba koysanız bile rahatsız eder. Ayrıca Slim yenilenmiş seri olduğundan herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz daha azdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fan sesi sorun değil diyorum bilgisayarımda zaten videodakinden daha çok fan sesi var. Fan sesinden rahatsız olmam kulaklık kullanıyorum zaten. Slim 1500 TL'ye ikinci el arıyorum var mıdır sizce?

Hocam fan sesi sorun değil diyorum bilgisayarımda zaten videodakinden daha çok fan sesi var. Fan sesinden rahatsız olmam kulaklık kullanıyorum zaten. Slim 1500 TL'ye ikinci el arıyorum var mıdır sizce?

Tamamdır. Başta uyarımı yaptım alıp almamak size düşer. 1500TL'ye fat kasa bile zor bulunuyor hocam. Slim 1500TL'ye çok zor bulunur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı