PS4 vs PS4 Slim

Yok hocam öyle değil fan sesinden dedim.

Sadece soğutucuya göre yorum yapmayın, PS4 Slim'in güç tüketimi 2 kat daha az. Hem daha sessiz, hem de daha serin.

Sadece soğutucuya göre yorum yapmayın, PS4 Slim'in güç tüketimi 2 kat daha az. Hem daha sessiz, hem de daha serin.
Güç tüketsin benim için sıkıntı yok. Ses ile ilgili de sıkıntı yok ayrıca siz soğutucuya göre yorum yapmayın diyorsunuz ama hala siz fan ses çıkarıyor diyorsunuz.

Güç tüketsin benim için sıkıntı yok. Ses ile ilgili de sıkıntı yok ayrıca siz soğutucuya göre yorum yapmayın diyorsunuz ama hala siz fan ses çıkarıyor diyorsunuz.
Güç tüketimi sıcaklığı etkiliyor. Bir makine ne kadar yüke biner, güç harcar ise ısınır. Anlamadınız hala.

Ben slim almıştım size de tavsiyem slim alın. Çok kalın olunca güzel durmuyor ayrıca slim daha sessiz ve stabildir.

Slim ısınır ses çıkarmaz fat kasa ısınmaz ama bağırır.

Isınınca bozuluyor mu?
Bozulmuyor. Yani bende bozulmadı (Slim bozulmadı). Slim alın. Çünkü maksimum 60fps (alırsınız lakin ortalama 40 fpslerde gezinir) alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…