PS4 vs PS5

• Konuyu başlatan AFAN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.111
PS 4'e artık oyun çıkmayacak, bence PS 5 al.

Hocam herkes yanlış anlamış PS4'e zaten sahibim sadece saydıgım oyunları oynamadım 1 2 ay sonra PS5 geçeceğim PS4 de oynasam mı yoksa beklesem mi diye karar verememiştim onu sormuşltum.

Ben olsam beklerim, bence PS5 deneyimi çok daha iyi. Ancak bir dene istersen, performansı rahatsız etmiyorsa oynanabilir.

PC de 60 FPS'e alıstıgım için PS4'e bir oyunun başına oturunca kasıyor gibi geliyor gözüme alışamadım bir türlü bekleyesim var.

1 2 ay sonra alacağım oyunları bekletsem mi diye düşünüyorum yoksa PS4 de oynasam mı? PS4'e sahibim.

Zaten PS4 sahibiyseniz PS5 almaya ne gerek var hocam? Doğru düzgün özel oyunu yok zaten PS5'in 60 FPS almak içinde para vermeye gerek yok bence hele böyle bir ekonomide. PS4 de oynayın ne oynayacaksanız.

Zaten PS4 sahibiyseniz PS5 almaya ne gerek var hocam? Doğru düzgün özel oyunu yok zaten PS5'in 60 FPS almak içinde para vermeye gerek yok bence hele böyle bir ekonomide. PS4 de oynayın ne oynayacaksanız.

PS5 verecegim para benim kişisel ekonomime bir zararı olmuyor hocam yani çok zor bir duruma düşmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı