PS4 vs PS5

Ali8908

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 bin TL'ye 0 PS5 buldum ama güncel oyun bağımlısı değilim. 10 bin TL yede PS4 Pro buldum sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Series S önermeyin özel oyunları oynamak istiyorum PS'daki.

Arkadaşlar 18 bin TL'ye 0 PS5 buldum ama güncel oyun bağımlısı değilim. 10 bin TL yede PS4 Pro buldum sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Series S önermeyin özel oyunları oynamak istiyorum PS'daki.

Sizin yerinizde olsam PS4 alırdım 8 bin lira ile güzel şeyler yapılır.

Yakında çıkacak oyunların PS4'e geleceğini sanmyorum ama PS5'e bir süre daha gelir. O yüzden PS5 daha iyi bir seçenek gibi duruyor ama oyunlara fazla bütçen yoksa PS4 Pro alıp SSD ile değiştirip geri kalanla oyun alırsın.

Artık yeni gelen oyunlar PS4'e çıkmayacak o yüzden PS5 almak daha mantıklı.

Eğer ki 4K'da oynama isteğiniz ve de yeni nesil oyunları oynama istediğiniz yoksa PS4'e yönelin.

2025 artık son yıl olacak bu yıla kadar çıkan oyunları oynayabilirsiniz.

Kalan parayla istersen PS4'e oyun al ya da başka şeyler yap.

Biraz da size kalmış bir zevk.

SSD 4-5 bin TL ama hocam onu da düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…