Arkadaşlar 18 bin TL'ye 0 PS5 buldum ama güncel oyun bağımlısı değilim. 10 bin TL yede PS4 Pro buldum sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Series S önermeyin özel oyunları oynamak istiyorum psdaki.
Arkadaşlar 18 bin TL'ye 0 PS5 buldum ama güncel oyun bağımlısı değilim. 10 bin TL yede PS4 Pro buldum sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Series S önermeyin özel oyunları oynamak istiyorum PS'daki.
Artık yeni gelen oyunlar PS4'e çıkmayacak o yüzden PS5 almak daha mantıklı.Arkadaşlar 18 bin TL'ye 0 PS5 buldum ama güncel oyun bağımlısı değilim. 10 bin TL yede PS4 Pro buldum sizce hangisini almalıyım? Ayrıca Series S önermeyin özel oyunları oynamak istiyorum PS'daki.
Yakında çıkacak oyunların PS4'e geleceğini sanmyorum ama PS5'e bir süre daha gelir. O yüzden PS5 daha iyi bir seçenek gibi duruyor ama oyunlara fazla bütçen yoksa PS4 Pro alıp SSD ile değiştirip geri kalanla oyun alırsın.
SSD 4-5 bin TL ama hocam onu da düşünmek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.